vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Transportbedrijf Combinex tweede bij TLN Ondernemersprijs 2014
Transportbedrijf Combinex tweede bij TLN Ondernemersprijs 2014

Transportbedrijf Combinex tweede bij TLN Ondernemersprijs 2014

  • Nederland
  • Tijdens het jaarcongres van TLN op zaterdag 23 november, is internationaal transportbedrijf Combinex uit Zuid-Beijerland tweede geworden achter Oldenburger|Fritom uit Veendam, bij de strijd om de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2014 in de categorie middelgrote bedrijven. Combinex B.V. is er trots op zo ver te zijn gekomen in de ijzersterke competitie.
  • Trailer Combinex (Small)
  • Combinex B.V.
  • www.combinex.eu
  • sales@combinex.nl
  • Noot voor de redactie: Neem voor meer informatie contact op met Dhr. A. Troost, directeur Combinex B.V. a.troost@combinex.nl 0186 – 66 71 66 / 06 – 43011595 www.combinex.eu Bedrijfsprofiel: Combinex B.V. is een middelgroot internationaal transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van transporten door heel Europa. Combinex beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk om in elke vervoersbehoefte te voorzien.

TRANSPORTBEDRIJF COMBINEX TWEEDE BIJ TLN ONDERNEMERSPRIJS 2014

Tijdens het jaarcongres van TLN op zaterdag 23 november, is internationaal transportbedrijf Combinex uit Zuid-Beijerland tweede geworden achter Oldenburger|Fritom uit Veendam, bij de strijd om de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2014 in de categorie middelgrote bedrijven. Combinex B.V. is er trots op zo ver te zijn gekomen in de ijzersterke competitie.

De Ondernemersprijs Transport en Logistiek is binnen de sector een prestigieuze prijs waarmee TLN, dé toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening, ondernemers stimuleert om continue aandacht te schenken aan kwaliteitsverbetering, professionalisering en innovatie. De Ondernemersprijs TLN had dit jaar als speciaal jaarthema ‘Ondernemerschap: terug naar de basis’. Arie Troost, directeur van Combinex B.V., benadrukt blij te zijn met het behaalde resultaat. ‘Twee jaar terug waren we ook al finalist bij de categorie kleine bedrijven. Ook toen haalden we de hoofdprijs net niet binnen. Jammer, maar als je in zo’n korte tijd tweemaal zo ver komt, dan kunnen wij daar alleen maar trots op zijn.’

Externe audit

Per categorie: klein, middelgroot en groot waren drie bedrijven genomineerd. Voor de selectie van de finalisten, heeft TLN eerst alle wedstrijddeelnemers aan een onderzoek onderworpen. Daarna is het bedrijf ViaNorm uit Nieuwegein als onafhankelijke certificatie-instelling ingeschakeld om bedrijfsbeoordelingen te verzorgen. Combinex B.V. is op 13 september door ViaNorm getoetst aan de hand van het managementmodel van het INK-instituut. Ook vond een bedrijfsbeoordeling op het jaarthema ‘Ondernemerschap’ plaats.

Bedrijfsbeoordeling Combinex B.V.

Bij de bedrijfsbeoordeling door TLN kwam Combinex B.V. goed uit de bus. Al sinds de start van het bedrijf, nu 7 jaar terug, groeit de omzet jaarlijks met zo’n 40 procent. Bij Combinex B.V. is de focus gericht op sterke rendementen en de resultaten zijn meer dan prima te noemen. Combinex B.V richtte zich in 2012 op het ontwikkelen van de interne organisatie om de groei te kunnen handelen. Het managementteam is uitgebreid en taken zijn herverdeeld om specialisme mogelijk te maken. Combinex is actief in het wegvervoer binnen Europa. Transporten worden uitgevoerd door een groot netwerk van charters. Momenteel rijden er 25 charters met Combinex-trailers die dagelijks door de charterafdeling worden ingepland.

Toekomstige groei

Ook al is Arie Troost, content met de tweede plaats, hij hoopt dat Combinex in de toekomst de prijs wél een keer in de wacht sleept. Troost: ‘Dat we nu hier staan, dat is de verdienste van velen. Graag wil ik iedereen bedanken die een bijdrage aan ons succes heeft geleverd – en daar schaar ik ook onze trouwe klanten onder. We gaan door met onze ambitie te groeien zonder verlies van kwaliteit of service. Niet voor niets is ons motto: “Als je alles loslaat, heb je twee handen vrij om de toekomst te grijpen.”

Over anna10anna

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top