woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / “Transporteur van het Jaar” Ninatrans bevestigt vertrouwen in Van Hool
“Transporteur van het Jaar” Ninatrans bevestigt vertrouwen in Van Hool

“Transporteur van het Jaar” Ninatrans bevestigt vertrouwen in Van Hool

  • Belgie
  • Ninatrans, het internationaal transportbedrijf uit Leuven, heeft bij Van Hool, constructeur van autobussen, touringcars en industriële voertuigen, een bijkomend order geplaatst voor 10 schuifzeil opleggers. Eerder dit jaar had Ninatrans bij Van Hool reeds een gelijksoortige bestelling geplaatst van eveneens 10 eenheden.
  • Van Hool
  • http://www.vanhool.be
  • info@vanhool.be
  • http://www.vanhool.be/NED/persberichten/Resources/16122013NinaTransNL.pdf

“Voor onze tijdkritische transporten hebben we degelijk materiaal nodig. En dat kan Van Hool brengen. We zijn zeer tevreden van de laatst geleverde opleggers en zijn er nu in geslaagd om samen met Van Hool nog optimalisaties aan te brengen. Hun manier van werken past bij de onze. Hun flexibiliteit en knowhow zijn van grote waarde voor ons bedrijf.” Zegt Benny Smets, CEO van Ninatrans dat begin dit jaar tot “Transporteur van het jaar 2013” verkozen werd.

Stefan Dhont, Adjunct Directeur Industriële Voertuigen bij Van Hool, is verheugd met dit vervolgorder : “Voor Van Hool is het mooi om met Ninatrans samen te werken en zeker om tot een dergelijk vervolgorder te komen. Ninatrans is een bijzonder dynamische bedrijf dat consequent haar lange termijn visie uitvoert en enorm veel aandacht besteedt aan kosten reductie op elk vlak zonder de kwaliteit van het transport in het gedrang te brengen. Juist in die optiek zijn we ten zeerste verheugd dat we nu weer met deze firma mogen samenwerken.”

De 10 bestelde units zijn speciale schuifzeilen opleggers die zijn uitgerust voor drankentransport.

Van Hool is een Belgisch onafhankelijke constructeur van bussen, touringcars en industriële voertuigen. Het bedrijf, opgericht in 1947, is gevestigd in Koningshooikt (België). Het overgrote deel van de productie is bestemd voor Europa en Amerika. Van Hool telt ruim 4.000 medewerkers wereldwijd waarvan het grootste deel uiteraard in de productievestigingen in Koningshooikt en Bree.
www.vanhool.be

Ninatrans is een familiebedrijf, momenteel gerund door de derde generatie. Ninatrans is gespecialiseerd in tijdkritische transporten en streeft naar het bereiken van haar economische doelen door op een respectvolle en ecologisch verantwoorde wijze gebruik te maken van de meest efficiënte technologieën op vlak van voertuigen, informatisering en communicatie. De vloot van Ninatrans omvat momenteel 125 trekkers en 265 opleggers.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top