vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Trend Collectie 2013 “Between Heaven and Earth”
Trend Collectie 2013  “Between Heaven and Earth”

Trend Collectie 2013 “Between Heaven and Earth”

  • Nederland
  • Schoonheidsidealen zijn geen vaste gegevens en hangt sterk samen met persoonlijke smaak.
  • Keune
  • http://www.keune.com
  • avdoren@keune.com

Steeds meer verlangen mensen naar een eerlijke, oprechte en pure look. Perfectie is niet langer de standaard.

Je mag aandacht besteden aan je uiterlijk en de natuur een handje helpen zolang je persoonlijkheid maar tot zijn recht komt en er niet onder lijdt. We zijn op zoek naar verdieping en een uiterlijk dat intrigeert en inspireert omdat het haalbaar is om er ook zo uit te zien.

Trendlijn Spring 2013 ‘Between Heaven and Earth’  

In ‘Between Heaven and Earth’ draait het vooral om jouw schoonheid op je eigen manier. We hoeven geen kopie te worden van een beroemdheid of model maar proberen het beste uit onszelf te halen. Weg van de oppervlakkigheid gaan we op zoek naar onze eigen en pure schoonheid in een wereld tussen hemel en aarde. Deze komt meer dan ooit van binnenuit.

Bij de totstandkoming van deze trendlijn heeft Creative en Artistic Director Keune Ilham Mestour  nauw samengewerkt met Anne Marie Commandeur. Zij is trend watcher van het Stijl Instituut Amsterdam en winnares van de ‘twoty trend watcher of the year Award’ in de categorie fashion & design.

Ilham interpreteert deze lente trend als volgt; ”Het thema ‘Between Heaven and Earth’ hebben we vertaald naar rijke sophisticated kapsels met veel kleurschakeringen en tegenstellingen. Aan de ene kant aardtinten zoals koper, met vloeiende texturen en veel glans en diepte. Aan de andere kant hele pure, hemelse tinten als engelenblond met een zachte textuur en een mystieke aura, die een soort mysterie, een sensueel en onaards gevoel oproepen.”

Dit jaar heeft Keune een andere aanpak gebruikt zodat salons maximaal kunnen profiteren van de collectie. De collectie kent 3 basis coupes, die zijn doorvertaald naar de verschillende brands van Keune. Zo heeft iedereen salon- afhankelijk van de lijn die wordt gevoerd, passende inspiratie. Onderstaand een voorbeeld van drie doorvertalingen in styling vanuit één basiscoupe.

De producten die voor deze Trend Collectie zijn gebruikt zijn de Design Straight Cream, Design Sculpting Lotion, Care Line Fibre Wax voor structuur. Om volume te creëren Keune Care Line Keratin Volumizer, So Pure Air Foam Strong en Blend Powder. Voor finishing en glans de Blend De-Frizz, Care Line Ultimate Shine Repair en de Design Brilliant Gloss Spray.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top