vrijdag, februari 21, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Troubadour Loek zeilt mee op ”Sail Amsterdam”
Troubadour Loek zeilt mee op ”Sail Amsterdam”

Troubadour Loek zeilt mee op ”Sail Amsterdam”

  • Nederland
  • Loeksband komt met nieuw Shanty-lied ter ondersteuning van Sail Amsterdam en het VOC-Schip de Amsterdam en het Scheepvaartmuseum Amsterdam. De titel is Sail Amsterdam. Er komt ook een Engelstalige versie uit i.v.m. het internationale karakter van dit evenement. "The Sail Amsterdam Song". Hi Hi Shipmates See you in Amsterdam. Video clips ter promotie staan hiervoor al op Youtube.
  • sail hoes Hol 1
  • Loeksband.nl
  • www.loeksband.nl
  • info@loeksband.nl
  • IMGP0146

Troubadour Loek zeilt mee op ” Sail Amsterdam”

De Troubadour Loek uit Heerhugowaard zeilt mee op de wind van de Sail-Amsterdamkoorts  die de komend weken uitbarst in Noord-Holland met zijn lied Sail Amsterdam. Dit  is een door hem geschreven nieuw Shanty / Zeemanslied over het V.O.C. Schip de Amsterdam en een Oude Zeeman die er weemoedig van droomt om met dit schip nog eens de wereldzeeën te bevaren. Om zo samen toch nog eens van hun vastgeroeste ankerplaats weg te komen. Maar ja dat schip ligt daar zo vast als een huis. Toch komt daar nog hulp uit onverwachte hoek en worden de smeekbeden gehoord door andere schepen en zeelieden op zee. Deze komen allemaal op een afgesproken (Sail) dag naar  Amsterdam  om de Amsterdam een hart onder de riem te steken. Alle zeelieden aan boord zingen daar als eerbetoon aan de Amsterdam en het scheepvaartverleden het lied ‘Sail Amsterdam’.  Of er nog  een mooi Free Willie happy end  gaat komen laat Loek in het midden. Loek heeft zich als Troubadour gespecialiseerd in het maken van liedjes over stad, dorp en streek. Dit lied is bestemd voor zijn 3e album over Noord-Holland waarop hij zijn verhalen zingt over leven in Noord-Holland. Vanaf zijn roots in Alkmaar tot zijn muzikale kijk nu op de mooie plekjes en gebeurtenissen om hem heen in Noord-Holland.  Zoals dus nu ook Sail Amsterdam. Loek presenteert zijn liedjes als muzikale ansichtkaarten op youtube en zijn website en heeft ook al een video gemaakt voor dit lied in het decor van het Scheepvaartmuseum  in Amsterdam. Later gaan hier  beelden van Sail Amsterdam 2015 aan toegevoegd worden. De release van het lied is 28 juli 2015  digitaal in een Hollandse  en een Engelstalige uitvoering.  Met een beetje wind mee net op tijd voor Sail 2015. die start op 19 augustus.

Over Loek Duinmeyer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top