dinsdag, augustus 4, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Trouwen op een zeilschip? De checklist!
Trouwen op een zeilschip? De checklist!

Trouwen op een zeilschip? De checklist!

  • Nederland
  • Geeft u uw geliefde binnenkort aan boord van één van onze schepen het ja-woord? Of is dit iets wat u wellicht zou willen doen, maar waar u graag nog wat meer informatie over krijgt? Dan heeft NAUPAR goed nieuws: we hebben namelijk een handige checklist samengesteld! Zo bent u er zeker van dat u niets over het hoofd ziet bij het plannen én budgetteren van deze speciale dag…
  • Trouwen
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

Waarom een checklist?
Een bruiloft is één van de mooiste dagen uit iemands leven. Maar het plannen van deze dag is vaak toch een hoop werk. Wat kost het überhaupt om te trouwen? En bent u niets vergeten? Met de praktische checklist van NAUPAR bent u er zeker van dat uw bruiloft tot in de puntjes goed geregeld is!

Allerlei kosten
Van de ringen, trouwjurk en juwelen tot de versieringen, tafelstukjes en kaarsen; voor een bruiloft moet doorgaans veel worden aangeschaft. En het blijft niet alleen bij deze kosten, ook aan de bloemen en de muzikale omlijsting van de plechtigheid moet worden gedacht. Wordt het een dj, een bandje of toch een pianist? En wie maakt de foto’s? Gelukkig zijn al deze facetten in de checklist van NAUPAR opgenomen, zo bent u er zeker van dat u niets vergeet te regelen en ook het kostenplaatje blijft op deze manier overzichtelijk.

Trouwen op het water
Omringd door uw gasten, een vrolijke stemming en een adembenemend uitzicht; met zo’n unieke setting wordt uw trouwdag gegarandeerd een dag om nooit meer te vergeten. Of u nu alleen de receptie en het diner aan boord van het schip wilt laten plaatsvinden, of toch ook het feest graag op het water wilt vieren; bij NAUPAR is alles mogelijk. Indien gewenst kunt u ook voor entertainment aan boord kiezen en ook de huwelijksnacht is op het water mogelijk! De medewerkers van NAUPAR doen er alles aan om uw mooiste dag tot in de puntjes te regelen.

Binnenkort trouwen op het water? Download de checklist!

 

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top