maandag, januari 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Truffle Capital en CXP Group publiceren 12e Truffle 100 France
Truffle Capital en CXP Group publiceren 12e Truffle 100 France

Truffle Capital en CXP Group publiceren 12e Truffle 100 France

  • Europa
  • Truffle Capital, een toonaangevende Europese durfinvesteerder en retailfondsbeheerder uit de Franse top, heeft in samenwerking met d CXP Group de twaalfde editie van Truffle 100 France gepubliceerd.
  • www.nieuwsbank.nl
  • info@nieuwsbank.nl

Truffle 100 France is een ranglijst van de honderd beste softwarebedrijven uit Frankrijk. De lijst is samengesteld met de steun van Axelle Lemaire, staatssecretaris digitale zaken van het Franse ministerie van economische zaken. CXP Group is een hoog aangeschreven onderzoeks- en adviesbureau op gebied van applicatiesoftware, computerdiensten en digitale verwerking.

Truffle 100 France, dat in 2005 in het leven is geroepen door Truffle Capital en Bernard-Louis Roqes en vervolgens door CXP is samengesteld, is uitgegroeid tot het meest gebruikte meetinstrument voor de hartslag van de Franse software-industrie. In 2006 volgde Truffle 100 Europe, met even grote erkenning door branchegenoten in Europa als resultaat. In 2009 verscheen het rapport Truffle 100 European Clusters voor het eerst.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top