woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Tuinieren in de stad wordt een feest met de nieuwe Urban Gardening collectie van IKEA
Tuinieren in de stad wordt een feest met de nieuwe Urban Gardening collectie van IKEA

Tuinieren in de stad wordt een feest met de nieuwe Urban Gardening collectie van IKEA

  • Nederland
  • Een groene zomer midden in de stad? Geen probleem met de nieuwe outdoor collectie van IKEA.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/urban-gardening

Dankzij de handige producten kan je overal tuinieren, ook op een balkon in het centrum van de stad of gewoon binnen. De nieuwe producten zijn vanaf maart verkrijgbaar bij IKEA.

Verzorgen in stijl

Verzorg je planten in stijl met de BITTERGURKA plantenhanger en gieter van duurzaam staal en gelakt bamboe.

Blije planten

Vaak van huis, maar toch blije planten? De SÖTCITRON potten hebben een ingebouwd waterreservoir zodat je planten automatisch water krijgen.

Tuin in de lucht

Maak gebruik van de dode hoek op je balkon met de SOCKER plantenstandaard. Zo tover je een klein balkon in een handomdraai om tot een tuin in de lucht.

Groene vingers

Heb je groene vingers, maar geen tijd om potten, aarde en zaadjes te kopen? Dan bieden de FRÖER kweeksets uitkomst. De sets bevatten alles wat je nodig hebt voor het kweken van kruidenplantjes. Je hoeft alleen water toe te voegen.

Boven zichzelf uitstijgen

Klimplanten geven een balkon extra sfeer. Bovendien bedekken ze lelijke wanden. Het BARSÖ rek helpt klimplanten om boven zichzelf uit te stijgen.

Aan de slag

Geïnspireerd om je balkon of tuin onder handen te nemen? Dan komen de GRÄSMARÖ tuinierset en vrolijke KRYDDNEJLIKA tuinhandschoenen goed van pas.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top