zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Tuinset van teakhout
Tuinset van teakhout

Tuinset van teakhout

  • Nederland
  • Het zonnetje laat zich zien, tijd voor een cappuccino in de tuin. Met een teak loungeset kun je extra genieten! Kom eens langs in de showroom te Naarden. www.teaktuinmeubelen.nl, de echte teak specialist!
  • Teaktuinmeubelen
  • Teak Tuinmeubelen
  • http://www.teaktuinmeubelen.nl
  • beheer.teaktuinmeubelen@gmail.com
  • Teak Tuinmeubelen Amsterdamsestraatweg 7b 1411 AW Naarden 6 dagen per week geopend, tevens online te bestellen.

Bent u op zoek naar een nieuwe, sfeervolle tuinset van kwaliteit? Dan is het een goed idee om eens een kijkje te komen nemen bij Teak Tuinmeubelen te Naarden. Teak is een prachtige, duurzame houtsoort die wij zelf importeren uit Indonesië. Onze tuinmeubelen worden gemaakt van nieuw of gerecycled teakhout. Gerecycled teakhout is iets donkerder en heeft een mooie klassieke uitstraling. De tuinmeubelen zijn scherp geprijsd en wij letten altijd op de kwaliteit van onze tuinmeubelen. Wij hebben steeds alles op voorraad en kunnen binnen een week uw teak tuinset leveren. Deze wordt volledig voor u gemonteerd, zodat u dit niet meer zelf hoeft te doen.

Ruim assortiment

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten teakhouten tuinmeubelen. Wij hebben tuinstoelen en  -banken, tuintafels, loungesets en bijzettafels. Of het nu om uw eigen tuin gaat, of tuinmeubelen voor uw bedrijf, sauna, sportcomplex of horecaterras, wij hebben altijd de juiste tuinmeubelen voor u. Graag adviseren wij u over het soort tuinmeubelen dat past bij uw situatie. Als u een idee wilt krijgen van hoe bepaalde tuinmeubelen in uw tuin staan, dan kunt u altijd even door onze fotocollectie bladeren. Wij proberen zo veel mogelijk van onze teak tuinmeubelen te fotograferen bij klanten in de tuin. Zo kunt u de verschillende meubelen zien in verschillende contexten.

Loungemeubelen teakhout

Ook voor loungemeubelen van teakhout voor uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. De collectie loungemeubelen bestaat uit salon tafels, stoelen en hockers. Natuurlijk mag de teak tuinbank, voorzien van heerlijk kussens, niet ontbreken. U heeft dus diverse mogelijkheden voor het samenstellen van uw perfecte teak loungeset. Teakhouten tuinmeubelen zijn geschikt om heel het jaar door buiten te blijven staan. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel en neem direct uw tuinset naar wens mee. Wij kunnen uw tuinset natuurlijk ook bij u thuis bezorgen, waar in Nederland u ook woont.

Over Teak Tuinmeubelen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top