maandag, mei 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Tussen Kunst & Kitsch op Paleis Het Loo
Tussen Kunst & Kitsch op Paleis Het Loo

Tussen Kunst & Kitsch op Paleis Het Loo

  • Nederland
  • Bent u fan van het AVRO programma Tussen Kunst & Kitsch? Dan zult u binnenkort een ander decor aanschouwen! Maandag 1 september wordt het programma namelijk opgenomen bij Paleis Het Loo! Presentatrice Nelleke van der Krogt is met haar experts aanwezig op het overdekte stallenplein van Paleis Het Loo om de objecten van bezoekers te taxeren. Van schilderijen tot aardewerk, voor elk specifiek stuk is een taxateur aanwezig.
  • Paleis Het Loo
  • http://www.paleishetloo.nl
  • info@paleishetloo.nl
  • https://www.paleishetloo.nl/tussen-kunst-en-kitsch/

KAARTEN BESTELLEN

Om bij de opnames van Tussen Kunst & Kitsch aanwezig te kunnen zijn, is het noodzakelijk van tevoren kaarten te bestellen. U bent dan uiteraard ook van harte welkom om uw objecten te laten taxeren. Maximaal drie items per persoon.

Kaarten kosten € 10,00 per persoon, maximaal twee kaarten per AVRO lidmaatschap.

Bent u geen AVRO-lid?

Door het bestellen van uw kaarten wordt u automatisch lid. De kosten voor het lidmaatschap van het eerste jaar zijn dan bij de prijs inbegrepen. Introducés hoeven geen lid te zijn.

het bestellen van kaarten om de opnames bij te wonen is niet meer mogelijk. Ze zijn inmiddels uitverkocht.

HET PALEIS

De opnames vinden plaats op het Stallenplein van Paleis Het Loo. Dit is buiten naast de Aanspanplaats en heeft een ruime overkapping.

De entree is via de hoofdingang aan de Amersfoortseweg. Hoewel het paleis en de tuinen gesloten zijn op maandagen is het restaurant Prins Hendrik Garage op deze opnamedag wel speciaal geopend voor een heerlijke versnapering.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top