dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Uitbreiden en verbeteren van de verzorgingsplaatsen De Poppe en Veelsveld
Uitbreiden en verbeteren van de verzorgingsplaatsen De Poppe en Veelsveld

Uitbreiden en verbeteren van de verzorgingsplaatsen De Poppe en Veelsveld

  • Nederland
  • Van juni tot en met september. Rijkswaterstaat gaat in de periode van juni tot en met september de verzorgingsplaatsen aan de noordzijde van de A1 in Overijssel verbeteren en uitbreiden met parkeerplaatsen voor vrachtwagens.
  • Rijkswaterstaat
  • rijkswaterstaat.nl
  • press@rijkswaterstaat.nl
  • http://www.rijkswaterstaat.nl/actueel/nieuws_en_persberichten/2014/mei2014/uitbreiden_en_verbeteren_van_de_verzorgingsplaatsen_de_poppe_en_veelsveld.aspx

Het gaat om De Poppe aan de Duitse grens en Veelsveld in de gemeente Dinkelland. Er is een tekort aan parkeerruimte voor vrachtwagens en met de uitbreiding van deze verzorgingsplaatsen wordt een deel van dit probleem opgelost.

Werkzaamheden

De verzorgingsplaatsen worden uitgebreid met parkeerruimte voor vrachtwagens. De Poppe met 30 plaatsen en Veelsveld met 15 plaatsen. De verbetering bestaat uit aanpassing van de bestaande verharding en Rijkswaterstaat gaat zorgen voor nieuwe beplanting, vervanging van de lichtmasten en de plaatsing van nieuw straatmeubilair.

Hinder

Tijdens de komende maanden is er sprake van een verminderde capaciteit op verzorgingsplaats Veelsveld door de werkzaamheden. Aanwijzingen voor alternatieve parkeerruimte zullen via borden en tekstkarren kenbaar worden gemaakt.

Onderhoud

De snelwegen en aangrenzende verzorgingsplaatsen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit en breidt de twee genoemde verzorgingsplaatsen uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Over Content Editor S .

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top