donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Uiteenlopende prijzen; de kosten van een APK Check!
Uiteenlopende prijzen; de kosten van een APK Check!

Uiteenlopende prijzen; de kosten van een APK Check!

  • Nederland
  • Alle bezuinigingen van de regering zorgen ervoor dat mensen letten op elk tientje wat hun portemonnee uit vliegt. Eén van de kosten die 'vervelend' wordt ervaren en jaarlijks terugkerend is, zijn de kosten voor een APK Keuring.
  • JT Carservice
  • http://www.jtcarservice.nl
  • carservicejt@gmail.com

Jaarlijks valt bij de Nederlandse autobezitters weer de brief van het RDW op de mat. Uw auto moet gekeurd worden. Een terugkerend “euvel” voor veel mensen, wat een plicht is, die mensen met frisse tegenzin tegemoet gaan. Wat is er dan onprettiger en vervelender dan hiervoor een behoorlijk bedrag te moeten betalen. Immers, de prijzen tussen de diverse auto reparatie bedrijven variëren enorm.

Waar de één een bedrag vraagt van € 50,00, zijn er ook bedrijven die hiervoor slechts € 15,00 vragen. Waar komt deze variatie vandaan? Of is het pure willekeur? Wel staat als een paal boven water dat de gemiddelde Nederlander liefst zo min mogelijk uitgeeft aan dit verplichte nummer van de overheid. En het ten tijde van de crisis waarin ons land momenteel verkeert, mooi meegenomen is, als de APK Check slechts een paar tientjes kost.

Een nationaal gelijkgesteld bedrag zou het een stuk eenvoudiger maken, echter door de prijsvariatie is het voor autobedrijven eenvoudiger mogelijk zichzelf van de concurrentie te onderscheiden. En dat is ook waar het om draait voor het bedrijf zelf, dat men zichzelf onderscheid om op die manier het hoofd boven water te houden.

Over JTCarservice

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top