woensdag, maart 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Unieke innovatie van BIL: alle functies van BILnet op uw mobiele apparaat, met responsive design op de koop toe
Unieke innovatie van BIL: alle functies van BILnet op uw mobiele apparaat, met responsive design op de koop toe

Unieke innovatie van BIL: alle functies van BILnet op uw mobiele apparaat, met responsive design op de koop toe

  • Belgie
  • Na de invoering van Touch ID voor het bevestigen van transacties via een smartphone, komt Banque Internationale à Luxembourg (BIL) opnieuw met een innovatieve functie voor haar bankapp BILnet. De bank introduceert als eerste in Luxemburg een app voor internetbankieren die voorzien is van een gebruikersinterface met flexibele schermgrootte voor alle soorten mobiele apparaten.
  • DEXIA-BIL
  • https://www.bil.com
  • contact@bil.com
  • https://www.bil.com/nl/Documents/communiques-de-presse/2015-07-01-nl.pdf

Dit betekent een aanzienlijke modernisering van de ergonomische kwaliteiten van BILnet,ongeacht het medium (computer, smartphone of tablet) dat de cliënt gebruikt om toegang tot zijn rekeningen te krijgen. In deze nieuwe versie met responsive design past de interface van BILnet zich automatisch aan de afmetingen van het scherm aan, zodat de app op elk apparaat (pc-schermen, smartphones of tablets) optimaal wordt afgebeeld.

Naast deze nieuwe gebruikersfunctie, die bijzonder geschikt is voor apparaten met een touchscreen, biedt BIL voortaan ook de mogelijkheid om de eerste activering van BILnet zonder computer uit te voeren. BILnet kan vanaf nu heel eenvoudig met behulp van een LuxTrust-token op een mobiel apparaat worden geactiveerd. Onze cliënten kunnen voortaan dan ook alle transacties van BILnet op hun mobiele apparaat uitvoeren, ook als ze geen computer of laptop hebben.

Met de introductie van deze nieuwe versie van BILnet bewijst BIL eens te meer een innoverende en op de toekomst gerichte bank te zijn die voortdurend nieuwe producten en diensten ontwikkelt voor haar cliënten in binnen- en buitenland.

Minimale systeemvereisten voor BILnet Mobile Om BILnet Mobile te kunnen gebruiken dient u in het bezit te zijn van een iPhone, iPodTouch of iPad (versie iOS7 of recenter), dan wel een Android-smartphone (versie 4.0 of recenter) en een LuxTrusttoken.

De weergave van de inhoud van BILnet Mobile kan verschillen naargelang de grootte van het scherm en de ingebouwde browser.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top