zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / “Unieke ontwikkeling in de domoticawereld”
“Unieke ontwikkeling in de domoticawereld”

“Unieke ontwikkeling in de domoticawereld”

  • Nederland
  • IT Building uit Apeldoorn heeft de Voicepod-App – die op stemgeluid reageert en opdrachten uitvoert in huis of op kantoor
  • itbuildinglogo_3642x1262
  • IT Building
  • www.itbuilding.nl
  • d.hartsuiker@itbuilding.nl
  • Voicepod APP

IT Building uit Apeldoorn heeft de Voicepod-App – die op stemgeluid reageert en opdrachten uitvoert in huis of op kantoor. De Voicepod-App werkt op basis van spraak commando’s. Met de VoicePOD en de Mobile APP is het mogelijk om de verlichting, gordijnen, thermostaat, TV/Audio systeem, beveiliging, automatische deuren, sloten te bedienen met uw stem. Dit maakt knoppen, afstandbedieningen en schakelaars overbodig, een onbegrensde mogelijkheid om diverse apparatuur in huis samen te laten werken. VoicePOD Mobile App is een intelligente stem assistent voor op de smartphone of tablet. Domotica systemen zijn vanaf nu volledig stem gestuurd te gebruiken door middel van spraak commando’s.

“A la” Siri van Apple of Google spraakbesturing maar dan… gekoppeld aan huishoudelijke apparatuur. Mede-eigenaar Danny Hartsuiker van IT Building: “Het is heel handig, want de Voicepod kan ook diverse opdrachten tegelijk uitvoeren. Als je gaat slapen, kan je met één commando het licht uitdoen, de deur op slot, het alarm erop, verwarming lager… noem maar op.” Ook reageert het apparaat op een slimme manier op het commando “emergency”. Het systeem vraag vervolgens wie gebeld moet worden: de ambulance, familie, of 112. De Voicepod-App werkt hetzelfde als Siri van Apple of Google Now, maar een groot verschil is de mogelijkheid van handsfree bediening. Met de hands-free bediening wordt de voicepod(app) geactiveerd door een activeringswoord, zonder dat je toetsen hoeft aan te raken!

Unieke mogelijkheid voor o.a. de ouderenzorg? Met het oog op de mogelijkheden om ouderen langer zelfstandig te laten wonen, kan de VoicePOD of Voicepod App een uitkomst bieden. Er bestaan al apparaten zoals smartTV’s of de nieuwe Xbox-one die via een stem kunnen worden aangestuurd. Maar dit is het eerste systeem waarbij het mogelijk is om huishoudelijke apparatuur en domotica systemen te bedienen met één stem-interface.

Hoe werkt de Voicepod? Check het op YouTube!

http://youtu.be/q5oJCTUUgV0

Gratis download Voicepod demo APP

https://itunes.apple.com/us/app/voicepod/id674143730?ls=1&mt=8  (iOS)

Binnenkort ook voor  Android

Voor vragen over de Voicepod:

Danny Hartsuiker: +31 (0) 64 113 18 18.

IT Building verzorgt volledig geïntegreerde Control4 (domotica) omgevingen voor gebouwen en woningen. www.itbuilding.nl

Control4 is een wereldspeler op het gebied van ‘smart domotica’. Voor meer info over Control4: www.control4.com

Over wdharts

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top