donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Unieke Samenwerking Pantyspecialist.nl en De Librije
Unieke Samenwerking Pantyspecialist.nl en De Librije

Unieke Samenwerking Pantyspecialist.nl en De Librije

  • Nederland
  • Net een jaar na de oprichting is Pantyspecialist.nl een unieke samenwerking aangegaan met De Librije. Pantyspecialist.nl, dé webshop op het gebied van Elegante, Modieuze en Stijlvolle panty’s zal vanaf heden de panty’s leveren voor de werkneemsters van De Librije.
  • Pantyspecialist.nl
  • http://www.pantyspecialist.nl
  • info@pantyspecialist.nl

Pantyspecialist.nl heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Snelle levering en gratis brievenbusverzending in Nederland zijn hier voorbeelden van. “Bij de start van ons bedrijf hebben we een marktonderzoek gedaan naar de wensen van vrouwen op het gebied van panty’s kopen, al dan niet online. Blijkbaar haasten veel vrouwen zich nog snel naar de winkel om net voor sluitingstijd een panty te kopen. Het feit dat panty’s snel geleverd worden, je overzichtelijk kunt zien welke je wilt hebben en je niet thuis hoeft te zijn voor ontvangst, bleken de belangrijkste wensen van de ondervraagde dames te zijn,” vertelt eigenaresse Tessa Sterk. “Wij streven ernaar om dezelfde werkdag de panty’s naar de klant te verzenden. Mocht dat niet lukken dan mailen we de klant over de verwachte levertijd. We vinden een goede communicatie en klantcontact erg belangrijk en leven dit ook na. De klant is koning… en dit is één van de overeenkomsten tussen ons en De Librije”.

De Librije, bekend van ondermeer Librije’s Hotel en de restaurants De Librije en Librije’s Zusje wil haar gasten graag het maximale bieden op culinair gebied en gastvrijheid. Hun gastvrijheid komt naast de persoonlijke aandacht voor hun gasten, mede tot uitdrukking in de onberispelijke personeelskleding. Alles ademt stijlvolle, modieuze elegantie uit. Pantyspecialist.nl en De Librije hebben elkaar op dit punt dan ook gevonden.

Voor meer informatie over Pantyspecialist.nl verwijzen we u graag naar: www.pantyspecialist.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top