vrijdag, maart 22, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Unieke vaartochten aan boord van de Ivan Frank
Unieke vaartochten aan boord van de Ivan Frank

Unieke vaartochten aan boord van de Ivan Frank

  • Nederland
  • Amsterdam, 4 april 2016 – Zes gloednieuwe arrangementen aan boord van de Ivan Frank; dáár komt NAUPAR Amsterdam mee aanzetten! En hóe: stap aan boord en geniet van een unieke vaartocht over de Amsterdamse grachten. Borrelen, lunchen, ontbijten… Welk arrangement u ook kiest, dit wordt hoe dan ook een onvergetelijke vaartocht!
  • NAUPAR
  • http://www.boothuren.amsterdam/actueel/unieke-vaartochten-ivan-frank
  • webteam@naupar.com

Amsterdam, 4 april 2016 – Zes gloednieuwe arrangementen aan boord van de Ivan Frank; dáár komt NAUPAR Amsterdam mee aanzetten! En hóe: stap aan boord en geniet van een unieke vaartocht over de Amsterdamse grachten. Borrelen, lunchen, ontbijten… Welk arrangement u ook kiest, dit wordt hoe dan ook een onvergetelijke vaartocht!

Samengesteld voor optimaal gemak

Op de grachten van Amsterdam rustig wakker worden met een lekker ontbijtje, genieten van een uitgebreide lunch of relaxen tijdens een mooie avondtocht: het is allemaal mogelijk aan boord van de Ivan Frank. Varend door de Amsterdamse grachten kunt u ook smullen van een uitgebreide barbecue. Of heeft u liever alleen een lekker drankje terwijl de karakteristieke omgeving aan u voorbij trekt? Onze zes arrangementen hebben één ding gemeen: ze zorgen gegarandeerd voor een zeer ontspannen 2,5-uur durende vaartocht!

SPECIAL: barbecue aan boord!

De Ivan Frank is de enige sloep in Amsterdam met een gecertificeerde barbecue-installatie aan boord! Vandaar dat de Ivan Frank ook wel ‘de best uitgeruste sloep van Amsterdam’ wordt genoemd.

Ook bij regen zit u droog: overkapping mogelijk
Drankjes blijven koel: twee koelkasten aan boord
Sanitaire voorziening? Check!
Nieuwsgierig geworden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top