woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Unilever: Terughaalactie tube Zwitsal Op ‘t Wangetje
Unilever: Terughaalactie tube Zwitsal Op ‘t Wangetje

Unilever: Terughaalactie tube Zwitsal Op ‘t Wangetje

  • Nederland
  • Unilever Benelux haalt vandaag de vernieuwde tubes Zwitsal Op ’t Wangetje 100 ml terug.
  • zwitsal op het wangetje 100ml_tcm164-404038
  • Unilever N.V.
  • www.unilever.nl
  • info@unileverfoodsolutions.nl
  • http://www.unilever.nl/nieuwsenmedia/persberichten/2014/TerughaalactietubeZwitsalOptWangetje.aspx

Zwitsal op het wangetje 100mlHelaas is geconstateerd dat de nieuwe formule van Zwitsal Op ’t Wangetje 100 ml in enkele gevallen kan leiden tot huidirritatie, in de vorm van rode wangetjes, die na enige tijd weer wegtrekt. Omdat wij vanzelfsprekend geen enkel risico willen nemen, hebben we besloten de betreffende tubes terug te halen.

Het betreft uitsluitend de nieuwe variant van Zwitsal Op ’t Wangetje 100 ml en deze is te herkennen aan de streepjescode 8712561632379 op de achterzijde van de verpakking en de woorden ‘nieuw/nouveau’ helemaal links bovenaan op de voorkant.

Alle overige producten van Zwitsal, inclusief de eerdere variant van Zwitsal Op ’t Wangetje, voldoen volledig aan onze strenge kwaliteitseisen en kunnen gewoon worden gebruikt.

Unilever vraagt consumenten die in het bezit zijn van een of meer van de betrokken nieuwe tubes Zwitsal Op ’t Wangetje met de bovenstaande streepjescode, een foto van de voorkant van het product per email te sturen naar consumer.service@unilever.com of het product op te sturen naar:

Zwitsal
Antwoordnummer 1049
6200 VB Maastricht

Consumenten wordt verzocht daarbij naam, adres, telefoonnummer en IBAN-bankrekeningnummer te vermelden. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om een vergoeding over te maken.

Bij vragen of opmerkingen kunnen consumenten tussen 8.00 – 17.00u contact opnemen met Zwitsal Consumenten Service via het gratis telefoonnummer: 0800-0223993.

Deze informatie wordt tevens gepubliceerd in een advertentie in de landelijke en regionale dagbladen op zaterdag 13 december 2014.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top