dinsdag, augustus 16, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / Unit4 integreert digitale handtekeningoplossing van ValidSign in accountancy productlijn
Unit4 integreert digitale handtekeningoplossing van ValidSign in accountancy productlijn

Unit4 integreert digitale handtekeningoplossing van ValidSign in accountancy productlijn

  • Nederland
  • Samenwerking biedt grote efficiencyvoordelen voor de ondertekenprocessen op accountants- en administratiekantoren
  • ValidSign
  • info@validsign.nl

Unit4 en ValidSign, specialist op het gebied van digitaal (rechtsgeldig) ondertekenen, slaan de handen ineen. Door integratie van de digitale handtekeningoplossing van ValidSign in de accountancysoftware van Unit4 vereenvoudigen beide partijen een veelvoud aan ondertekenprocessen binnen accountants- en administratiekantoren. Door gebruik te maken van een digitale handtekeningoplossing profiteren klanten van vele voordelen zoals procesoptimalisatie, kostenbesparing en verhogen van de klanttevredenheid. Uiteraard is de oplossing geschikt voor SBR Assurance van Unit4.

Bespaar tijd en geld
Met de samenwerking tussen ValidSign en Unit4 worden documentprocessen in de backoffice en frontoffice verkort van weken tot minuten. “Digitaal ondertekenen bespaart veel tijd en geld doordat het traditionele proces van afdrukken, ondertekenen en scannen wordt geëlimineerd”, stelt John Lageman, directeur ValidSign. “De verwerking van logistieke documentafhandeling is verleden tijd en hergebruik van gegevens wordt door de integratie geoptimaliseerd.”

Verhoog de klanttevredenheid
Doordat contracten overal en op ieder apparaat ondertekend kunnen worden, verbetert ook de samenwerking met klanten. Na de ondertekening komt het document geautomatiseerd weer in het juiste dossier terecht en de klant heeft het digitale contract ook direct ter beschikking.
Teun den Ouden, Partner O2 Accountants: “Met de handtekeningoplossing van ValidSign zijn we in één keer klaar voor XBRL én PDF signing. De weg naar een ondertekend document was niet eerder zo efficiënt en klantvriendelijk. De integraties in Unit4 komt dit nog verder ten goede.” O2 Accountants heeft kantoren in Dordrecht, Gorinchem, Culemborg en Ede.

Voorbereid op SBR Assurance: linking & signing
Op korte termijn is de digitale handtekening van accountants verplicht voor het digitaal deponeren van de jaarrekening. Door de integratie van de SBR Assurance module van ValidSign met Unit4 SBR Manager zijn accountants- en administratiekantoren direct voorbereid om via de elektronische weg de jaarrekening en de accountsverklaring te ondertekenen en elektronisch aan elkaar te linken. Binnen afzienbare termijn zullen verklaringen die worden geleverd bij kredietrapportages richting de bank op dezelfde wijze worden georganiseerd.

ValidSign, Bergstraat 45, 7411 ES Deventer.
Tel: 085 303 3676, E-mail: 
info@validsign.nlwww.validsign.nl 

Webinars en informatiebijeenkomsten over dit onderwerp
Op 26 oktober organiseert Unit4 een webinar over SBR Assurance waarbij wij laten zien welke stappen accountantskantoren met WTA verplichting moeten nemen om zich hierop voor te bereiden. Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.

Op 15 november organiseren Unit4 en ValidSign een informatiebijeenkomst over de brede inzet van de digitale handtekeningoplossing van ValidSign in de Unit4 productsuite. Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.

Over Unit4
Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4.200 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van bijna 600 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiële dienstverlening werken met business software van Unit4. Unit4. In business for people.

Over ValidSign
ValidSign is marktleider in Nederland op het gebied digitaal rechtsgeldig ondertekenen. Hierbij gaat het niet enkel om het ondertekenen van eigen (interne) documenten (zowel geavanceerd als gekwalificeerd) maar juist ook om het ondertekenen van documenten door derden (klanten en leveranciers). ValidSign biedt klanten volledige ontzorging van advies tot en met installatie met de meest veilige oplossing in de markt.
Naast het kunnen laten tekenen van documenten biedt ValidSign ook een module voor SBR Assurance. Hiermee is een accountant in staat de jaarrekening en accountantsverklaring digitaal te tekenen en middels linking & signing aan te bieden aan digipoort KvK.
Meer informatie: www.validsign.nl

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top