zondag, januari 17, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Upload Cinema vertoningen voor het eerst in Oost-Nederland!
Upload Cinema vertoningen voor het eerst in Oost-Nederland!

Upload Cinema vertoningen voor het eerst in Oost-Nederland!

  • Nederland
  • Upload Cinema brengt de beste video’s van het web naar het witte doek.
  • Cinemajestic BV
  • http://www.cinemajestic.nl
  • info@cinemajestic.nl
  • NOOT VOOR DE REDACTIE: Cynthia Marras via info@cinemajestic.nl Telefoonnummer 0575-512085
  • upload cinema-logo_zwart

Elke twee maanden presenteert Cinemajestic een nieuw programma vol inspirerende en vermakelijke internetfilmpjes gekoppeld aan een speciaal thema. Het publiek stuurt films in, waarna een redactieteam van Upload Cinema de beste filmpjes selecteert en een programma samenstelt van circa anderhalf uur.

Door het interactieve karakter van het programma, de ‘live’ inleiding, de discussies daarna, ontstaat er rondom de avonden een levendige en betrokken gemeenschap. Zo wordt Upload Cinema een ontmoetingsplaats van mensen die het leuk vinden internetfilms te bekijken, met elkaar te delen of zelf te maken. Kom ook een kijkje nemen bij één van de volgende voorstellingen en wordt verrast door een ontzettend leuk programma.

Art of Science voorstelling dinsdag 17 September 20.00 uur

Van de allerkleinste deeltjes tot onafzienbare sterrenstelsels lichtjaren van ons vandaan, de eeuwige uitdaging van de wetenschapper is: hoe maak je het onzichtbare zichtbaar? En het onbegrijpelijke begrijpelijk? Niet verwonderlijk dat video steeds belangrijker wordt om wetenschappelijk onderzoek te visualiseren. Met ‘The Art of Science’ gaat Upload Cinema, i.s.m. Science Park Amsterdam Film Festival (SPAFF) op zoek naar de mooiste, grappigste en meest onthullende wetenschapsvideo’s. 

Upload Cinema Junior: Stunts en Trucs zaterdag 26 oktober 16.15 uur

Het web staat barstensvol met de meest verbijsterende trucs en de meest duizelingwekkende stunts. Want een goede stunt is voor iedereen herkenbaar en fascinerend, ook als je niet eens de juiste taal spreekt. Daarnaast zijn er ook genoeg mensen die computereffecten gebruiken om stunt te fabriceren die helemaal niet kunnen. Wat zijn jouw favoriete stunts en mooiste trucs? En zijn die wel echt of is het allemaal trucage? Voor Upload Cinema Junior, gericht op kinderen tussen 8 en 12, werkt Upload Cinema samen met Cinekid en diverse bibliotheken en scholen door heel Nederland. 

Kijk voor meer informatie op Cinemajestic.nl 

Over Cinemajestic

Een compleet avondje uit in Zutphen kan in servicebioscoop Cinemajestic op bedrijventerrein De Mars. Het theater beschikt over vier zalen met elk 160 tot 180 stoelen, waarin tot zevenhonderd bezoekers van de nieuwste films kunnen genieten. Service staat bij Cinemajestic hoog in het vaandel, want tijdens de film kunnen bezoekers met één druk op de knop een bestelling voor een snack of drankje doorgeven. De bestelling wordt aan de stoel gebracht. Achteraf kunnen bezoekers in het Grand Café nagenieten van een hapje en een drankje.

Over Cynthia Marras

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top