zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / UPS verwacht verbod op fusie – TNT Express te concentreren op de uitvoering van de strategie
UPS verwacht verbod op fusie – TNT Express te concentreren op de uitvoering van de strategie

UPS verwacht verbod op fusie – TNT Express te concentreren op de uitvoering van de strategie

  • Internationale
  • Op 11 januari 2013, TNT Express en UPS een ontmoeting met (EG) case team van de Europese Commissie onderzoek naar de voorgenomen overname van TNT Express door UPS. De zaak team op de hoogte van de bedrijven die op basis van de huidige remedie voorstel van UPS het werkt aan een voorstel voor een verbod beslissing.
  • TNT N.V.
  • http://www.tnt.com
  • marketing.belux@tnt.com
  • http://www.tnt.com/corporate/en/data/press/2013/01/ups-anticipates-prohibition-of-merger-tnt-express-to-focus-on-execution-of-strategy.html

Vervolgens UPS geïnformeerd TNT Express dat UPS ziet geen realistisch vooruitzicht dat EC goedkeuring kan worden verkregen en dat UPS zal de transactie niet voort te zetten op een andere basis. Formele opzegging van het Protocol Fusie zal plaatsvinden na ontvangst van het verbod beslissing van de EC, die, op basis van bovenstaande, TNT Express acht onvermijdelijk.

TNT Express betreurt deze situatie, die geloofde dat de fusie haalbaar was en gunstig voor alle betrokkenen. UPS heeft bevestigd TNT Express betaling van de overeengekomen € 200 opzegvergoeding.

TNT Express ‘Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen erkennen het langdurige fusieproces is een afleiding voor het management geweest.

Daarom zal het management nu uitsluitend richten op:

  • Geruststellend klanten van betrokkenheid TNT Express ‘aan het verstrekken van toonaangevende diensten
  • Zorgen voor betrokkenheid en inzet van de medewerkers
  • Intensivering van de strategie, met inbegrip van verdere stappen om de winstgevendheid te verbeteren.

Het management zal een update over haar strategie aan te voeren. De Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen van TNT Express erkennen de grote waarde van de activiteiten, mensen en commerciële propositie van het bedrijf, en hebben er vertrouwen in haar strategie zal waarde brengen aan de aandeelhouders.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top