vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Utrechtse startup helpt backpackers op weg
Utrechtse startup helpt backpackers op weg

Utrechtse startup helpt backpackers op weg

  • Nederland
  • Een nieuw Utrechts initiatief: de Backpackkit. Alle benodigdheden voor op reis in één pakket.
  • backpackkit-site-banner-2
  • Backpackkit
  • https://www.backpackkit.nl
  • jan@backpackkit.nl

Voorbereiding

Jan en Anne zijn zelf ervaren reizigers. Het viel ze op dat nieuwe backpackers vaak niet weten wat ze nodig hebben op reis. “Wat je precies meeneemt is bij een eerste reis lastig in te schatten”, aldus Anne. “Het idee ontstond om backpackers één kit aan te bieden. Backpackers weten dan zeker dat ze het juiste meenemen en kunnen direct beginnen aan de voorpret.” Na het ontwerpen en het importeren van de producten, kon de verkoop via de website beginnen. Tientallen backpackers zijn inmiddels op reis met hun Backpackkit.

Voorpret

Om backpackers verder voor te bereiden op hun reis wordt op de website, samen met 18 hosteleigenaren van over de hele wereld, verteld wat zij kunnen verwachten in het land van hun bestemming. Ook delen professionals en ervaringsdeskundigen hun expertise over o.a. vaccinaties, veiligheid en gezondheid op reis. Kortom, alle benodigdheden voor op reis. “Backpacken is zo’n geweldige ervaring, en wij maken het een stukje eenvoudiger. We hopen dat zo nog meer jongeren een mooi avontuur gaan beleven”, vertelt mede-oprichter Jan.

Op dit moment is Backpackkit alleen in het Nederlands beschikbaar, begin dit jaar werd het mogelijk voor backpackers uit België een Backpackkit te bestellen. Later dit jaar volgt een uitrol naar Duitsland.

—————————————————————————-

Noot voor de redactie

Mediakit: www.backpackkit.nl/pers/Backpackkit-Perskit-1.0.zip

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jan Kuppens

Telefoonnummer: 06-42141621

E-mail: jan@backpackkit.nl

Website: https://www.backpackkit.nl

Facebook: https://www.facebook.com/backpackkit

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Kg2wd3zV4ow

Over Backpackkit

Een goede voorbereiding is het begin van een onvergetelijke reis. Jan (24) & Anne (28) van Backpackkit hebben dit zelf vaak ondervonden. In 2015 lanceerden zij Backpackkit om aanstaande backpackers op weg te helpen. Door 21 reisartikelen te bundelen in één complete kit biedt de Backpackkit aanstaande backpackers een handige oplossing in het voortraject van een onvergetelijke reis.

Over Backpackkit

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top