zaterdag, december 7, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Uw eigen interieur als in een woonblad
Uw eigen interieur als in een woonblad

Uw eigen interieur als in een woonblad

  • Nederland
  • In dit artikel vertellen we u het geheim achter de fantastische rapportages die u altijd ziet in magazines zoals Residence. Uiteraard speelt geld hierbij vaak een grote rol. Maar u kunt er ook voor kiezen om heb budget van uw nieuwe aankopen beter te verdelen. Daarvoor leest u hier meer.
  • Floris van Gelder
  • www.florisvangelder.nl
  • florisvangelder@outlook.com

Wie regelmatig de Residence leest, beseft zich waarschijnlijk maar al te goed dat er tal van mogelijkheden bestaan om zowel grote als kleine ruimtes in te richten. In de Residence worden regelmatig prachtige luxe designbanken getoond. In grotere ruimtes wordt ook vaak gebruik gemaakt van een hoekbank. Niet alleen deze bankstellen zorgen er voor dat de ruimtes er werkelijk fantastisch uitzien, maar ook de accessoires geven een natuurlijke, gezellige, en betrokken sfeer. Als u dit soort artikelen en verslagen leest (en vooral bekijkt!) zult u zich waarschijnlijk wel afvragen: waar kan ik mijn nieuwe bank kopen? En hoe kan ik net zo’n prachtige sfeer creëren als op die plaatjes en verhalen.

Allereerst zult u zich moeten afvragen wat uw budget is. Iedereen weet dat het bedrag waarmee de kamers die in de Residence worden getoond waarschijnlijk niet voor zijn of haar portemonnee bedoeld is. En dan moet u dus creatief zijn! Een fout die veel mensen maken heeft te maken met de verdeling van het budget. De beste manier om uw budget te besteden aan de inrichting van uw nieuwe kamer is als volgt. Reserveer de helft van uw budget voor de aankoop van een mooie nieuwe designbank of grote hoekbank, en voor de overige helft gaat u shoppen voor leuke maar goedkope accessoires, verf, misschien een vloerkleed en een nieuwe lamp.

U zult zelf merken dat een nieuwe designbank uw huiskamer (of slaapkamer) net zo veel pit en charme zal geven als in de verslagen en rapportages die u leest in de Residence. Een designbank is een echte eye-catcher en met behulp van simpelere accessoires kunt u een ruimte creëren die wellicht net zo fantastisch is als alle plaatjes!

Een goede plek om eens te kijken naar een mooie designbank is de winkel van Floris van Gelder. Bij Floris van Gelder verkopen ze echte designbanken, maar ook hoekbanken en andere bankstellen. Deze banken zitten misschien in een iets hogere prijsklasse dan Ikea, maar de uitstraling van de bank is er niet mee te vergelijken. Design en kwaliteit maken deze bankstellen werkelijk schitterend. Neem dus vooral een kijkje op de website!

Kijk voor meer informatie over Floris van Gelder op de website. U vindt hier ook een groot assortiment aan diverse bankstellen. http://www.florisvangelder.nl/bankstel 

Over florisvangelder@outlook.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top