zaterdag, februari 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Uw ranking in Google verhogen
Uw ranking in Google verhogen

Uw ranking in Google verhogen

  • Belgie
  • Een hogere ranking in Google willen we waarschijnlijk allemaal wel. Als je een beetje verstand hebt van internet, kun je hier zelf ook veel invloed op hebben.
  • Stay Hungry Internet Marketing
  • www.stayhungryinternetmarketing.be
  • info@stayhungryinternetmarketing.be

Een hogere ranking in Google willen we waarschijnlijk allemaal wel. Als je een beetje verstand hebt van internet, kun je hier zelf ook veel invloed op hebben. Er zijn verschillende factoren die de ranking in Google bepalen. Deze zoekmachineoptimalisatie factoren kunnen we onderverdelen in on page factoren en off page factoren.

On page factoren

On page factoren zijn de factoren op de website zelf die invloed hebben op de ranking in Google. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat de navigatiestructuur van de website goed is, zodat zoekmachines alle pagina’s kunnen indexeren. Daarnaast heeft de laadtijd van de pagina’s effect op de ranking. Je kunt ook het beste een website laten maken die geschikt is voor mobiele apparaten, want Google laat geoptimaliseerde sites hoger ranken bij mobiele gebruikers. Al deze factoren hebben tevens een positieve invloed op de gebruikservaring.

Ook de teksten die op een website staan horen bij de on page factoren. Het is goed om hier een paar keer de belangrijkste zoekterm in te verwerken en nog een aantal synoniemen van deze zoekterm. Overdrijf dit echter niet, want dan kan Google strafpunten geven. Je kunt tevens een paar interne links in de teksten verwerken, zodat de navigatiestructuur van de website nog beter is.

Off page factoren

Bij de off page factoren draait het om het aantal linkjes die vanaf andere websites naar de site verwijzen. Niet alleen het aantal links is van belang om hoog in Google te komen, maar ook de kwaliteit en de relevantie van de websites waar vandaan wordt gelinkt. Het gaat er tegenwoordig om dat het linkprofiel zo natuurlijk mogelijk is en teveel links plaatsen is dus ook niet goed. Google kan je een penalty geven als het linkprofiel niet natuurlijk is. Wees daarom altijd voorzichtig met het verzamelen van links en kies hiervoor alleen kwalitatieve en relevante websites uit.

www.stayhungryinternetmarketing.be

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top