maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Uwbeste.nl: Verhoging posttarieven een zegen
Uwbeste.nl: Verhoging posttarieven een zegen

Uwbeste.nl: Verhoging posttarieven een zegen

  • Nederland
  • Frankeermachine leveranciers zien offerte aanvragen oplopen door verhoging van de posttarieven.
  • frankeermachine 3
  • Uwbeste.nl
  • www.uwbeste.nl
  • floriskuiper2011@gmail.com
  • Informatie over dit artikel kan worden gekregen via floriskuiper2011@gmail.com

Waar iedereen klaagt dat de tarieven van Post.NL omhoog gaan, zien de offerteportals zoals  Uwbeste.nl de vraag naar offertes voor frankeermachines stijgen. Het gaat hierbij van eenvoudige tot zeer geavanceerde frankeermachines. Bedrijven die de investering uitstelden, zien nu een reden te meer om de stap toch te maken. Dit bespaart als snel 12% op de verzendkosten van een postpakket.Meer efficiëntie is bijkomend effect van een frankeermachine, want er hoeft niet meer naar postzegels te worden gezocht of naar het postpunt te worden gegaan om deze aan te kopen. Met een frankeermachine kan dit volledig online.

Voor marketing afdeling is er ook een gadget, omdat zij een commerciële boodschap kunnen meegeven in de postzegelstempel.

Over floriskuiper

Ben geen broodschrijver, maar vind het leuk te schrijven over diverse onderwerpen die mij interesseren. Heb geen specifieke website die ik wil promoten, maar er zijn er die ik wel graag onder de aandacht wil brengen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top