zondag, juli 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Vaarvergunning NAUPAR boothuren.amsterdam? Jazeker!
Vaarvergunning NAUPAR boothuren.amsterdam? Jazeker!

Vaarvergunning NAUPAR boothuren.amsterdam? Jazeker!

  • Nederland
  • Comfortabele boten, diverse cateringmogelijkheden, ervaren schippers én een vaarvergunning; dat is wat u van NAUPAR boothuren.amsterdam kunt verwachten. Met name aan de vaarvergunning wordt vaak niet gedacht. Wist u bijvoorbeeld dat vaarbedrijven áltijd een gemeentelijke exploitatievergunning moeten hebben om met passagiers door Amsterdam te kunnen varen?
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

Vergunningen Amsterdam
Wilt u een vaartocht maken in Amsterdam? Leuk idee! Zorg er dan wel voor dat u een boot huurt van een verhuurbedrijf mét vaarvergunning, zoals NAUPAR boothuren.amsterdam. Waarom? De Gemeente Amsterdam wil op die manier de drukte op het water beheren en de veiligheid van de passagiers waarborgen. Helaas zijn er tegenwoordig via internet talloze illegale bootverhuurders te vinden; aanbieders die diezelfde veiligheid absoluut niet kunnen garanderen. Het is daarom verstandig om – voordat u een boot huurt – na te gaan of het desbetreffende bedrijf wel een vaarvergunning heeft. Of neem het zekere voor het onzekere en huur ‘gewoon’ een mooie, veilige boot bij NAUPAR boothuren.amsterdam!

Varen door Amsterdam
Verjaardagen, jubilea, trouwdagen… Om welke feestelijke gelegenheid het ook gaat; een vaartocht door Amsterdam is ongetwijfeld dé manier om het te vieren. Maar ook voor een gezellige vrijdagmiddagborrel bent u bij NAUPAR boothuren.amsterdam aan het juiste adres. Aan boord van onze ruime sloepen en salonboten beleeft het hele gezelschap een onvergetelijke vaartocht. Terwijl de karakteristieke Amsterdamse omgeving aan u voorbij trekt, heft u het glas en wordt de barbecue aangestoken. Puur genieten!

Bekijk alle vergunde boten van NAUPAR boothuren.amsterdam

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top