vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vacation Matchmakers combineert Google en reisbureau
Vacation Matchmakers combineert Google en reisbureau

Vacation Matchmakers combineert Google en reisbureau

  • Nederland
  • Digitale reisbemiddelaar helpt consumenten in korte tijd aan maatwerk reis Amsterdam, 28 oktober 2014 - Een nieuwe vorm van digitale reisbemiddeling combineert het gemak van zoekmachines op internet en de service van een reisbureau bij het vinden van een geschikte reis. Het Nederlandse Vacation Matchmakers brengt consumenten na een eenvoudig online vraag- en antwoordspel gratis in contact met reisspecialisten die hun een reisvoorstel op maat doen. Dat bespaart hen veel tijd en zoekwerk.
  • 3a5376a7-4364-4b31-a361-e6b6bc532b14
  • Vacation Matchmakers
  • http://www.vacationmatchmakers.nl
  • info@vacationmatchmakers.nl

De reisbemiddelaar springt daarmee in het gat dat is ontstaan tussen het reisaanbod op internet en het traditionele reisbureau. Door het enorme aanbod is een geschikte reis zoeken op het internet een tijdrovende bezigheid geworden. Bovendien zien consumenten door de bomen het bos niet meer. Een trip naar het reisbureau kost ook tijd en bovendien bieden reisbureaus vaak pakketreizen aan in plaats van een reis op maat. Vacation Matchmakers werkt samen met zo’n vijftig Nederlandse reisspecialisten die voor hen op maat een vakantie samenstellen op basis van hun eigen wensen.

,,Wij combineren het beste van twee werelden. We brengen als het ware het reisbureau via internet bij de mensen thuis,” vertelt medeoprichter Frank Moester van Vacation Matchmakers.

De doelgroep bestaat vooral uit mensen met een drukke baan of een druk gezin, die in hun schaarse vrije tijd op zoek gaan naar een geschikte reis en op internet vastlopen. Ook is het voor hen moeilijk combinatie- of maatwerkreizen te vinden. Moester: ,,Internet zou het boeken van een vakantie makkelijker gaan maken, maar het omgekeerde is vaak waar. Het vinden en boeken van een vakantie is onnodig complex en tijdrovend. En het resultaat lang niet altijd bevredigend.”

Zelf had hij ook een dergelijke frustrerende ervaring toen hij een maatwerkreis naar de Antillen wilde maken. Met zijn kennis van zoekmachines en internet zette hij daarom Vacation Matchmakers op. De website is in nauwe samenwerking met reisspecialisten ontwikkeld en getest en is nu officieel gelanceerd.

Op www.vacationmatchmakers.nl beantwoorden consumenten in tien minuten enkele vragen, net zoals ze dat bij een reisbureau zouden doen. Zo krijgt de reisbemiddelaar een goed beeld van hun wensen en voorkeuren en zoekt daar een passende reisorganisatie bij: de match. Binnen enkele dagen krijgt de consument van maximaal vijf reisexperts een op maat gesneden reisvoorstel dat direct boekbaar is. De service is kosteloos en vrijblijvend en lokkertjes en verborgen kosten zijn uitgesloten.

,,Waarom zou je zelf avond aan avond gaan zoeken terwijl er experts zijn die jou perfect kunnen helpen? Wij bewijzen dat het ook makkelijk kan,” aldus Moester.

http://www.vacationmatchmakers.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top