woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vaderdag 2014: tijd voor Koot en Bie
Vaderdag 2014: tijd voor Koot en Bie

Vaderdag 2014: tijd voor Koot en Bie

  • Nederland
  • Liefhebbers van Koot en Bie opgelet: NostalgieNet presenteert zondag 15 juni een speciale vaderdagsuitzending. Het materiaal is door Kees van Kooten en Wim de Bie zelf geselecteerd.
  • kootenbie
  • NostalgieNet
  • http://www.nostalgienet.nl
  • info@diversions.nl

Op 15 juni aanstaande zendt tv-zender NostalgieNet een speciale aflevering van Koot en Bie uit. Kees van Kooten en Wim de Bie hebben voor Vaderdag een nieuwe selectie uit hun bekende werk gemaakt. Resultaat: een 30 minuten durende uitzending vol bekend en minder bekend materiaal.

Complete generaties vaders groeiden op met Koot en Bie. Er zijn papa’s die de verwikkelingen in de Gemeente Juinen nog moeiteloos citeren. Anderen hebben meer met het latere werk van het Simplistisch Verbond, zoals te zien was in Keek op de Week. Aan beide generaties is gedacht in de Vaderdag-uitzending. Zo is wethouder Hekking in beeld bij een Juinens bordeel en duikt beroepszwerver Dirk op in de uitzending.

Hoewel het materiaal soms al decennia oud is, lijkt de actualiteit haast onaangetast. De typetjes die een uitvergroting vormden van de tijdsgeest in de jaren 70, 80 en 90 lijken ook vandaag nog moeiteloos mee te kunnen. Misschien is dat de reden dat Koot en Bie citaten nog dagelijks op straat en in de media terug te horen zijn.

De speciale Koot en Bie –uitzending voor Vaderdag is te zien op zondag 15 juni om 20.30 uur op NostalgieNet. Meer informatie op NostalgieNet.nl.

Over nieuwsbron

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top