woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Vaderdag ontbijten vliegen op Vaderdag….
Vaderdag ontbijten vliegen op Vaderdag….

Vaderdag ontbijten vliegen op Vaderdag….

  • Nederland
  • Vaderdag ontbijt, zondag 19 juni 2016
  • l_vaderdagontbijt
  • Ontbijtservice Noorderland
  • ontbijtservice-noorderland.nl
  • info@ontbijtservice-noorderland.nl

Vaderdagontbijten vliegen op Vaderdag de deur uit bij Ontbijtservice Noorderland.
Een smakelijke en verrassende manier om alle lieve, fijne, gekke, gezellige, stoere, speciale vaders in Groningen en Drenthe te verwennen en bedanken met een uitgebreid Vaderdag ontbijt.
De Vaderdag ontbijten zijn rijkelijk gevuld met onder andere kraakverse roomboter Croissants, knapperige pistoletten, vers gebakken chocolade muffins en huisgemaakte jam. Goede belegsoorten zoals beenham, Filet American met een zacht wit broodje, grove Ardennerpaté en Old Amsterdam kaas. Om te snoepen een lief, klein gebakje en een enorme Belgische wafel gevuld met Kersencompote. De sinaasappels worden ‘s morgens vers geperst, koffie en thee gloeiend heet geschonken aan huis geleverd en natuurlijk ontbreekt een lekker warm scharreleitje niet.
Een luxe ontbijt dus, die je ook als brunch of als lunch kan bestellen, de ontbijten worden zeker tot 13.00 uur thuisbezorgd.
Liefde voor de vaders gaat dus letterlijk door de maag met zo’n heerlijk Vaderdag ontbijt!
Wanneer de moeders ook een ontbijtje mee willen eten biedt Ontbijtservice Noorderland ook de mogelijkheid een Moederontbijt erbij te bestellen om samen te kunnen genieten. Een lekker ontbijt, meer bescheiden natuurlijk want het is geen Moederdag meer! Weet je niet of vader die dag thuis is of liever zelf bepaald wanneer hij wil genieten op een andere dag van het ontbijt, biedt de ontbijtservice van het hoge Noorden de ontbijt-cadeaubon aan, die je per post kan laten bezorgen of zelf aan vader op Vaderdag overhandigen natuurlijk.
Daar Vaderdag één van de drukste dagen van het jaar is voor de ontbijtservice wordt aangeraden tijdig te bestellen want ondanks extra inzet en om de kwaliteit van de ontbijten hoog te houden, is het aantal plaatsen beperkt.
Bij Ontbijtservice Noorderland kan je nu al online het Vaderdagontbijt bestellen op http://ontbijtservice-noorderland.nl/ of telefonisch op 0616688744. Ontbijtbezorging in de Provincies Groningen en Drenthe vanaf 6.00 uur tot 13.00 uur.

Over noorderland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top