zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vadim Blaustein: 5 argumenten om cryptovaluta zakelijk te gebruiken
Vadim Blaustein: 5 argumenten om cryptovaluta zakelijk te gebruiken

Vadim Blaustein: 5 argumenten om cryptovaluta zakelijk te gebruiken

  • Internationale
  • Vadim Blaustein, crypto-investeerder en Senior Partner bij BlauStein Business Lawyers heeft zijn gedachten gedeeld over de cryptocurrency markt en heeft 5 redenen gegeven waaraan je kan denken bij het introduceren van cryptocurrency in uw onderneming.
  • BlauStein B.V.
  • http://blaustein.pro
  • info@blaustein.pro

2017 werd gemarkeerd door een ongeëvenaarde vraag naar de cryptocurrency. Bijgevolg groeide de prijs van cryptocurrencies aan een ongelofelijke snelheid. Bijvoorbeeld, in april 2017 kostte 1 Bitcoin 1.147 USD, in april 2018 is de prijs ongeveer 6.992 USD. In december 2017 was de prijs voor 1 Bitcoin bijna 20.000 USD. Ook een andere cryptocurrency vertoonde groei, in april 2017 werd 1 Ethereum verkocht voor 44 USD, en in april 2018 is de prijs 391 USD. “Deze indicatoren demonstreren de hoge kapitalisatie van de cryptocurrency en de significante interesse in dit instrument onder kopers,” zegt Vadim Blaustein.

Ondanks de hoge populariteit is de cryptocurrency markt open voor nieuwe speler, en nu is de beste tijd om zaken te doen die gerelateerd zijn aan cryptocurrency. Cryptocurrency zal belangrijk zijn voor bijna elke onderneming gezien de “digitalisering” van alle gebieden van de moderne economie, zowel op micro- als op macroniveaus.

Cryptocurrency biedt vele unieke voordelen, maar Vadim Blaustein benadrukt specifiek 5 voordelen van cryptocurrencies die interessant zullen zijn voor bijna elke onderneming.

1. Anonimiteit: Cryptocurrency biedt anonimisatie aan voor de houder van het goed, en ook voor de persoon die het uitgeeft. Bijvoorbeeld, ondanks de ongeëvenaarde interesse van zowel media als overheidsregulatoren voor Bitcoin, is de identiteit van de maker van deze cryptocurrency nog steeds onbekend.

2. Flexibiliteit: Cryptocurrency is voornamelijk een hele flexibele tool. Cryptocurrency kan heel profijtelijk en eenvoudig gebruikt worden voor iedere onderneming. Cryptocurrency kan zijn een waardevol bezit, aandeel, betalingsmiddel, effect, promesse, obligatie enz. Tegelijkertijd kunnen ondernemingen nieuwe mechanismes aanbieden om cryptocurrency te gebruiken, die niet aangeboden worden in traditionele zaken.

3. Gebrek aan regularisatie door de overheid: De meeste landen in de wereld zijn nog steeds niet tot een conclusie gekomen over wat cryptocurrency is, hoe het op te slaan, hoe het te belasten, hoe het te gebruiken enz. Cryptocurrency is het meest liberale gereedschap dat bestaat in de moderne economie. Het gebrek aan staatscontrole maakt de weg vrij voor unieke mogelijkheden wat betreft zakelijke groei, minimaliseren van bureaucratiekosten en de administratie van een businessidee, en het biedt de mogelijkheid van snelle groei voor nieuwe ideeën en projecten aan.

4. Afwezigheid van monopoly: Ondanks het bestaan van de veel gebruikte cryptocurrencies, zijn er in de werkelijkheid geen institutionele spelers in de cryptocurrency markt. Cryptocurrency is niet gemonopoliseerd en wordt niet vertegenwoordigd door hedge funds, investeringsbanken of andere professionele spelers in de financiële markt.

5. Onbeperkt bereik aan potentiële partners, cliënten en investeerders: Cryptocurrency bestaat op het Internet, en kent geen geografische grenzen. Om de nieuwe markt te betreden is er geen nood aan het openen van een kantoor, het huren van lokaal personeel, het verkrijgen van licenties, en het dragen van significante logistieke en administratieve kosten. Cryptocurrency is beschikbaar voor iedereen die toegang heeft tot het Internet, wat bijna 4 miljard mensen zijn.

Vadim Blaustein en vele andere specialisten zijn het erover eens dat de cryptocurrency markt en de zakenwereld gerelateerd aan cryptocurrency zal groeien en aan populariteit winnen. Enthousiastellingen en critici, specialisten en gewone gebruikers zijn unaniem – de cryptocurrency zal voor lange tijd blijven bestaan, en zal de norm worden in het leven van een gewone persoon.

Vadim Blaustein eindigt door te zeggen: “cryptocurrency is een stap voorwaarts voor uw onderneming, en we zijn blij u te kunnen voorzien met uitgebreide professionele ondersteuning in deze belangrijke stap”.

Link naar de online versie

Link naar de originele versie

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top