vrijdag, juni 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vak-event: INZET OP MAAT: Registreer en ontvang toegangskaarten
Vak-event: INZET OP MAAT: Registreer en ontvang toegangskaarten

Vak-event: INZET OP MAAT: Registreer en ontvang toegangskaarten

  • Nederland
  • Op 2 en 3 november 2015 wordt het vakevent Inzet op Maat georganiseerd. Vital Existence is hier vertegenwoordigd en nodigt u graag uit! Vital Existence ontwikkelt vitaliteitsprogramma's met als doel stress, overgewicht, blessures en verzuim te bestrijden en te voorkomen. Het event is interessant voor alle (HR) managers die zich bezig houden met de inzetbaarheid van hun personeel.
  • corporate-fitness-wellness-e1347164542228
  • VitalExistence
  • www.vitalexistence.nl
  • info@vitalexistence.nl
  • Vital Existence - Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Joy Biltoo 0684706422

Op 2 en 3 november 2015 wordt de tweede editie van het vakevent Inzet op Maat georganiseerd. Een initiatief van P&O actueel, Praktijkblad Ondernemingsraad en Salaris Magazine gericht op alle HR professionals en (lijn)managers die zich bezig houden met duurzame inzetbaarheid van personeel.

Vital Existence is hier vertegenwoordigd en nodigt u graag uit voor dit event. Vital Existence ontwikkelt vitaliteitsprogramma’s met als doel overgewicht, stress, blessures en verzuim in organisaties te bestrijden en te voorkomen.

Wij verzorgen op beide dagen een sessie en wij gaan graag met u in gesprek over onze trainingen, behandelingen en gedragsinterventies! U kunt  ons bezoeken bij onze stand, wij staan op het gezondheidsplein.

Inzet op Maat combineert een overzichtelijke beursvloer met stands, interactieve presentaties en praktische workshops rondom duurzame inzetbaarheid. Gedurende twee dagen kunt u zich laten informeren en inspireren.

Elke dag wordt er een breed en gevarieerd programma aangeboden, waarin allerlei aspecten van duurzame inzetbaarheid aan bod komen.. Op www.inzetopmaat.nl kunt u het programma bekijken. Elke dag zijn er weer nieuwe sessies.

Wanneer en waar : Op maandag 2 november en dinsdag 3 november 2015, van 10.00 uur tot 17.00 uur bij 1931 te Den Bosch.

Toegang Gratis via VitalExistence. Via info@vitalexistence.nl kunt u zich aanmelden, waarna wij een registratielink e-mailen. Na uw registratie ontvangt u een toegangsbewijs.

Wij zien u graag op Inzet op Maat!

Over vitalexistence

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top