maandag, mei 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vakantie vieren in een Hobbithuis
Vakantie vieren in een Hobbithuis

Vakantie vieren in een Hobbithuis

  • Internationale
  • FRANKFURT AM MAIN, 07-11-2014 - Hobbit-Hype: Vanaf 10 december is Nederland na de première van het laatste deel van de Hobbit-trilogie weer in ban van de Hobbit. Wie niet genoeg kan krijgen van Bilbo, Gandalf & co kan via www.homeaway.nl vakantiehuizen over de hele wereld vinden, precies in de stijl van The Hobbit. Waar vind je de beste Hobbithuizen?
  • 67c7a369-0327-401a-b221-dcd5e8d945f2
  • HomeAway, Inc.
  • http://www.homeaway.nl
  • presse@fewo-direkt.de
  • 8693be22-2f6a-4092-9f17-a74152f1122e

In Zuid-Frankrijk hebben fantasierijke verhuurders een vakantiehuis voor Hobbitfans gebouwd. Een met gras begroeid dak, ronde deur, net als in de film. Hier voelt zich Bilbo ongetwijfeld thuis. Om de belevenis perfect te maken, kunnen gasten deelnemen aan een speurtocht om ”die ene ring” te vinden. De woning is geschikt voor vijf Hobbitfans: www.homeaway.nl/6680595. En als Bilbo aan de Middellandse Zee vakantie zou vieren, dan was dit huis op het Griekse eiland Santorini (ook wel Thera genoemd) zijn eerste keuze. Deze architectonische villa met uitzicht op zee en een zwembad is net als een Hobbithuis in de berg gebouwd. De woning bestaat uit twee delen die door een tunnel met elkaar verbonden zijn. De woning is te huur via www.homeaway.com/3563565.

In Amerika staan twee Hobbithuizen te huur. De architect van het Hobbithuis “The Shire” in het plaatsje Thompdon Falls (staat Montana) heeft werkelijk overal aan gedacht om het ”Lord of the Rings-gevoel” op te roepen. Het is een fantasierijk onderkomen te huur via www.homeaway.nl/969762.

In de staat Michigan lijkt het alsof Bilbo elk moment de deur uit kan lopen. De stenen cottage in Bilbo is ontworpen door de Amerikaanse architect Earl Young. Tot zes personen kunnen in dit ”halve huis” slapen, te huur via www.homeaway.nl/501060vb. Voor Hobbitfans die van luxe houden, is een vakantiehuis in New Mexico gevonden. Het design in deze woning is curieus en gedetailleerd. Alle hoeken en randen zijn afgerond en de badkamer is een artistiek hoogtepunt. Er is hier plaats voor een hobbit en vijf vrienden. Meer informatie op www.homeaway.nl/209359.

Over HomeAway.nl

HomeAway.nl is onderdeel van HomeAway Inc. (hoofdkantoor in Austin, Texas (VS), www.homeaway.com), wereldwijd marktleider in de online verhuur van vakantiehuizen, met 19 websites waarop ongeveer één miljoen betaalde advertenties van vakantiehuizen in 190 landen worden gepubliceerd. Via HomeAway bieden eigenaren en eigendomsbeheerders een uitgebreide selectie aan vakantiehuizen aan die reizigers fijne ervaringen en voordelen bieden, zoals meer ruimte om te ontspannen en meer privacy, voor minder dan de prijs van een normale hotelaccommodatie. Het bedrijf maakt het ook eenvoudig voor eigenaren en eigendomsbeheerders om hun vakantiehuizen te adverteren en boekingen online te beheren. De portefeuille van HomeAway omvat de toonaangevende vakantieverhuurwebsites in Europa, Amerika en het Aziatisch-Pacifisch gebied.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top