donderdag, april 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vakantiebeurs Bijzondere reizen Amsterdam 10 en 11 januari Berlage
Vakantiebeurs Bijzondere reizen Amsterdam 10 en 11 januari Berlage

Vakantiebeurs Bijzondere reizen Amsterdam 10 en 11 januari Berlage

  • Nederland
  • Op zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 vindt in Amsterdam in de Beurs van Berlage de 4e editie plaats van de Amsterdamse Vakantiebeurs voor bijzondere reizen.
  • 45cc2ae3-1613-4eb2-aae0-6c9494a7212a
  • Vakantiebeurs Amsterdam
  • http://www.vakantiebeurs.nl
  • info@outsight.nl

Voor het zuiden van het land en voor de Vlamingen vindt de Vakantiebeurs bijzondere reizen Maastricht plaats in Maastricht op 24 en 25 januari in het Mecc.

Deze twee beurzen hebben zich in korte tijd geprofileerd tot volwaardige tegenhangers van de traditionele vakantiebeurzen.

In Amsterdam en Maastricht staan gezamenlijk meer dan 285 gespecialiseerde touroperators klaar om in overleg met de bezoekers “maatwerkreizen” samen te stellen die van de norm afwijken. In Amsterdam en Maastricht vindt u specialisten die u meevoeren in de wereld van “bijzondere hotels” voettrajecten die nog niemand deed, poolreizen, treinreizen met luxueuze treinwagons door India, Huizenruil met een Mongoolse familie etc.

Alles wat leuk is, zoals goedkope woestijnreizen en treinreizen door Siberia en niet standaard is, zoals stedentrips en campingvakanties in overvolle vakantielanden ed. kunt u vinden in Amsterdam en Maastricht. Hier moet u niet vragen naar een hotel en een vlucht, maar naar wat u kunt doen in het land van uw keuze.

Presentaties: In Amsterdam zijn ruim 100 presentaties van landen en trajecten

In Maastricht ruim 75. http://www.vakantiebeursamsterdam.nl/2015amsterdam

In het attachment vindt u een interview wat in januari verschijnt en dat de verschillende gezichtspunten op ” bijzonder reizen” weergeeft.

http://www.vakantiebeursamsterdam.nl

http://www.vakantiebeursmaastricht.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top