zaterdag, juni 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vakman start eigen klusbedrijf in Almere
Vakman start eigen klusbedrijf in Almere

Vakman start eigen klusbedrijf in Almere

  • Nederland
  • Vanaf 1 augustus is Almere weer een Klussenier rijker! André Tukker is de afgelopen periode druk geweest met de voorbereidingen voor de start van zijn eigen klusbedrijf. Op 1 augustus is zijn officiële start maar hij heeft zijn eerste opdrachten al binnen. Dat belooft een vliegende start!
  • De Klussenier
  • www.klussenier.nl
  • petravannorden@hetklushuis.nl

Vanwaar de stap om een eigen klusbedrijf te starten?

Vooral de vrijheid van een eigen bedrijf trekt mij erg aan. Zelf bepalen hoeveel tijd ik spendeer aan een verbouwing in plaats van productiewerk afleveren. Meer voldoening uit mijn werk halen door mijn werkervaring en vakkennis te gebruiken om opdrachten geheel naar wens op te leveren.

Waarom heeft u voor De Klussenier gekozen?

Klussen is voor mij geen probleem, maar het runnen van een eigen klusbedrijf behelst meer dan alleen vakmanschap. Bijvoorbeeld het opmaken van de administratie, marketing, het maken van een ondernemersplan en ga zo maar door. Ik kwam regelmatig busjes tegen van Klusseniers in Almere waardoor ik geïnteresseerd raakte in dit bedrijf. Het concept spreekt mij erg aan omdat De Klussenier het totaalplaatje aanbiedt, ondersteuning in onder andere marketing en de bedrijfsvoering maar ook een bekend en betrouwbaar merk. Daarnaast krijg ik wel de vrijheid van een zelfstandig ondernemer. Voor mij een ideale situatie.

Wat is uw specialiteit?

Mijn vader was allround timmerman en uitvoerder. Mijn basis en liefde voor het vak heb ik echt van hem meegekregen. Daardoor kan ik eigenlijk alle werkzaamheden uitvoeren, bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe badkamer, keuken toilet en het plaatsen van een dakkapel. Maar ook voor alle timmerwerkzaamheden, schilderwerk en voor onderhoud en renovatie aan de woning. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen. Het voordeel van die veelzijdigheid is dat klanten maar één man over de vloer krijgen die verantwoordelijk is voor alles rondom de verbouwing.

Wat vindt u het leukste aan uw werk?

Dat geen opdracht hetzelfde is en de vrijheid die ik heb. Vanaf de aanvraag tot en met de opleving ben ik bezig met klussen en met de klant. Zonder dat er een directeur meekijkt die alleen denkt aan de financiën. En doordat ik maatwerk lever heb ik erg veel afwisseling in mijn werk. Iedere klant is namelijk anders, dus iedere klus is ook anders.

Wilt u verder nog iets kwijt aan de mensen?

Vanaf 1 augustus ben ik beschikbaar in Almere en omgeving als Klussenier. Heeft u een verbouwing of een kleinere klus gepland? Neem gerust vrijblijvend contact op, ik kom graag langs om de situatie te bekijken. Net als mijn collega Klusseniers geef ik vooraf een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en klanten ontvangen 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. Bel gerust op 06 – 24703548 of 036 – 5291346. Ik ben ook bereikbaar via andretukker@klussenier.nl. Kijk voor meer informatie op www.klussenier.nl.

 De Klussenier Andre Tukker

Over Het KlusHuis

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top