woensdag, februari 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vakman wordt Klussenier voor omgeving Leidschendam
Vakman wordt Klussenier voor omgeving Leidschendam

Vakman wordt Klussenier voor omgeving Leidschendam

  • Nederland
  • Sander Hengst, geboren en getogen in Leidschendam, is hij de de afgelopen tijd druk met de laatste voorbereidingen voor de start van zijn eigen klusbedrijf. Vanaf 1 juli is de kans groot dat u hem ziet rijden in zijn Klusseniersbus. Vanaf die datum is hij beschikbaar als Klussenier in Leidschendam en omgeving.
  • De Klussenier Sander Hengst
  • www.klussenier.nl
  • petravannorden@hetklushuis.nl

De Klussenier Sander Hengst

Vanwaar de stap om een eigen klusbedrijf te starten?

De vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap spreekt mij erg aan. Ik ben eigen baas, dus heb geen verplichtingen meer aan een werkgever. Ik kan zelf bepalen welke klussen ik aanneem en hoeveel tijd ik eraan besteed. Daarnaast vind ik klussen en verbouwen echt het leukste wat er is.

Waarom heeft u voor De Klussenier gekozen?

Ik ben me gaan verdiepen in de organisatie De Klussenier en het starten als ZZP’er. Al snel kwam ik tot de conclusie dat een Klussenier er niet alleen voorstaat, zij ontvangen ondersteuning op meerdere onderdelen in de bedrijfsvoering o.a. de administratie en marketing. Ik hoef het wiel dus niet opnieuw uit te vinden en kan zonder kopzorgen blijven bouwen en verbouwen. Ook voor wat betreft promotie want het merk heeft een professionele uitstraling en is bekend bij de consument.

Wat is uw specialiteit?

Op het gebied van renovatie- en onderhoudswerkzaamheden kan ik alles. Bijvoorbeeld: de plaatsing van de keuken, badkamer of dakramen. Maar ook voor de kleinere klussen bent u bij mij aan het juiste adres. Naast de professionele uitvoering van de werkzaamheden, vind ik het meedenken met de klant en de begeleiding tijdens de verbouwing ook erg belangrijk.

Wat vindt u het leukste aan uw werk?

De vrijheid, de uitvoering van de werkzaamheden maar ook de voldoening. Het mooiste is toch als de klant trots is op het werk wat ik heb bij hem thuis heb afgeleverd. Als ze zelfs mensen uitnodigen om te kijken naar hun nieuwe badkamer die ik gemaakt heb . Dat geeft zoveel voldoening. Zeker wanneer bepaalde wensen op het eerste gezicht niet mogelijk leken maar ik toch een goed alternatief heb gevonden. Het leveren van maatwerk zorgt ook weer voor afwisseling.

Wilt u verder nog iets kwijt aan de mensen?

Vanaf 1 juli ben ik beschikbaar in de omgeving Leidschendam, Den Haag, Wassenaar en Voorschoten als Klussenier. Als mensen een verbouwing of een kleinere klus gepland hebben kunnen zij gerust vrijblijvend contact opnemen. Net als mijn collega Klusseniers geef ik vooraf een vrijblijvende offerte, reken geen voorrijkosten en klanten ontvangen 12 maanden garantie. Ik ben bereikbaar op 06 – 11737293, 070 – 2130149 en via sanderhengst@klussenier.nl. Kijk voor meer informatie op www.klussenier.nl.

Over Het KlusHuis

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top