dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Valentijnsdag: vier de liefde in Amsterdam
Valentijnsdag: vier de liefde in Amsterdam

Valentijnsdag: vier de liefde in Amsterdam

  • Nederland
  • Het is Valentijnsdag! Heeft u nog geen plannen? Wacht dan niet langer en vertrek samen met uw partner naar Amsterdam! Dit is niet voor niets één van de meest romantische steden ter wereld…
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com
  • Schermafbeelding 2017-02-14 om 07.18.36

Naar de bioscoop, maar dan anders
Gokje: één van jullie eerste dates was een avondje naar de bioscoop. Hoe leuk zou het zijn om deze avond te herbeleven, maar dan op een wel héél unieke manier? In Amsterdam vindt u namelijk diverse bijzondere bioscopen en filmhuizen. Denk bijvoorbeeld aan The Movies; Amsterdams oudste bioscoop, bekend van haar nostalgische filmzalen. Of ga naar het welbekende Tuschinski en kruip in een van de dubbele loveseats.

Prins op het witte paard
U heeft ze vast wel eens gezien; de paarden (en wagens!) op de Dam. Maar heeft u hier ooit al een stukje mee gereden? Vast niet! Breng daar dan vandaag nog verandering in; boek een ritje met paard en wagen en maak een tocht door de straten van Amsterdam. Eenmaal aangekomen bij een romantisch restaurant stapt u uit. ‘Diner for two, please!’ Sluit de avond af in een van de vele cocktailbars die Amsterdam rijk is.

Trouwen voor één dag
Nog niet getrouwd? Kies op deze mooie dag dan voor Wed & Walk! Trouwen voor één dag, met alles erop en eraan. De meest prachtige jurken, vintage pakken, bloemen en plastic ringen; het hoort er allemaal bij. De ceremonie is inclusief persoonlijke speech, rode loper, een foto van ‘de kus’ en een certificaat om samen te ondertekenen. Het hele sprookje duurt tot zonsopkomst de volgende dag, geniet er dus maar even van!

Niks gepland op deze romantische dag? Vertrek dan naar Amsterdam en vier de liefde!

 

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top