vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Van Boekel Business & Meetingpoint
Van Boekel Business & Meetingpoint

Van Boekel Business & Meetingpoint

  • Nederland
  • Vanaf 1 mei 2014 wordt het full service concept van Van Boekel accountants en adviseurs uitgebreid met een nieuwe vorm van dienstverlening: het Van Boekel Business & Meetingpoint.
  • vanBoekel
  • www.vanboekel.nl
  • rpe@vanboekel.nl

Het Van Boekel Business & Meetingpoint biedt cliënten exclusief én gratis de mogelijkheid om gebruik te maken van een flexibele werkplek en vergaderruimte. In het kantoor aan de Ringbaan West in Tilburg zijn hiertoe werkplekken ingericht met Wi-Fi en printvoorzieningen.

Cliënten kunnen tijdens kantooruren terecht om in alle rust te werken. Bijvoorbeeld tussen twee afspraken elders in de stad. Maar ook het voor het voeren van een sollicitatiegesprek, of een gesprek met een potentiële overnamekandidaat kan het kantoor uitkomst bieden.

Joris Verhoof, partner bij Van Boekel accountants en adviseurs, over het Van Boekel Business & Meetingpoint: “De traditionele kantooromgeving verandert. En wij veranderen mee. Door ons prachtige kantoor open te stellen, voldoen we aan een sterk toenemende vraag van onze cliënten. Er is behoefte aan flexibiliteit, bereikbaarheid en mogelijkheden tot samenwerking. Het van Boekel Business & Meetingpoint voldoet hieraan in alle opzichten.”

Over Van Boekel accountants en adviseurs: Van Boekel heeft haar dienstenpakket in de loop der jaren steeds mee laten groeien met de wensen van haar cliënten. Ooit begonnen als ‘boekhoudkantoor’ valt de dienstverlening anno 2014 te omschrijven als een full service kantoor waar accountancy, fiscaliteit, HRM-advies en bedrijfskundig advies naadloos in elkaar overlopen en elkaar versterken. Alles met als doel om cliënten zo volledig mogelijk te kunnen ondersteunen. Het Van Boekel Business & Meetingpoint past perfect in deze ‘one-stop shop’ benadering.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top