vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. in Heesch neemt nieuwe DAF LF met Hybride hoogwerker in ontvangst
Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. in Heesch neemt nieuwe DAF LF met Hybride hoogwerker in ontvangst

Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. in Heesch neemt nieuwe DAF LF met Hybride hoogwerker in ontvangst

  • Nederland
  • De nieuwe DAF LF 180 FA Euro 6 met de viercilinder PACCAR PX-5 motor, is opgebouwd met de hoogwerker van Custers Hydraulica B.V. Dit is de eerste combinatie van een Euro 6 motor met een hybride hoogwerker in Nederland. Samen met de opbouwer overhandigde Arjan Kelder, verkoper bij Allers bedrijfswagens, deze bijzondere combinatie aan Marco Bervoets, Manager Bureau Ondersteuning bij Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. in Heesch. De DAF LF wordt speciaal ingezet voor de aanleg en onderhoud van de openbare verlichting in de gemeente Tilburg.
  • DAF Trucks N.V.
  • http://www.daf.com
  • info@daftrucks.com
  • http://www.daf.eu/NL/News-Media/News/Pages/Van-den-Heuvel-Aannemingsbedrijf-BV-in-Heesch-neemt-nieuwe-DAF-LF-met-Hybride-hoogwerker-in-ontvangst.aspx

De DAF LF Day Cab is uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, gegalvaniseerde stalen bumper en koplampen uitgevoerd in onbreekbaar Lexan. De nieuwe LF is optimaal toegankelijk, dankzij portieren die wijd open slaan (90 graden), heeft een luchtgeveerde chauffeursstoel met uitgebreide verstelmogelijkheden, royale opbergvakken, airconditioning, multifunctioneel stuurwiel en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens. De DAF LF, met het laagste eigen gewicht, hoog laadvermogen en de kleinste draaicirkel in zijn klasse, voelt zich thuis in elke binnenstad en is flexibel en allround inzetbaar. Daarbij zorgen een onbelemmerde zicht naar voren en opzij, samen met de optimale spiegelbezetting, voor extra veiligheid en minder kans op schade.

Van den Heuvel is gespecialiseerd in een breed scala van de onder- en bovengrondse infrastructuur

Gestart in 1956 is Van den Heuvel onder de tweede generatie uitgegroeid tot een onderneming, waar met 400 gemotiveerde werknemers, dagelijks wordt gewerkt aan uitbreiding, ontwikkeling en het onderhoud van de onder- en bovengrondse infrastructuur. Tot de werkzaamheden behoort o.a. de aanleg en onderhoud van openbare verlichting. Deze hoogwerker wordt dan ook ingezet in de gemeente Tilburg, een stad die een hoge ambitie heeft in het realiseren van haar milieudoelstellingen met de toepassing van de nieuwste LED-verlichting. Van den Heuvel is dan ook trots om met deze hoogwerker LED-verlichting uiterst duurzaam te kunnen plaatsen.

Van den Heuvel heeft de reductie van CO2 hoog in het vaandel staan. De DAF LF Euro 6 zorgt samen met de hybride techniek van de truck hoogwerker van Custers Hydraulica B.V. voor een zeer belangrijke mindere emissie-uitstoot. De organisatie beschikt over alle relevante certificaten en de CO2-Prestatieladder niveau 3. Het hoofdkantoor bevindt zich in Heesch (Noord-Brabant) alwaar het bedrijf beschikt over een ruim 3 hectare groot terrein met opslag, werkplaats, magazijn en kantoor. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Amsterdam, Nieuwegein, Tiel, Tilburg en Veenendaal.

Goede samenwerking tussen Van den Heuvel en Allers Bedrijfswagens

Marco Bervoets is zeer tevreden over de samenwerking met de dealer. De service is uitstekend met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het onderhoud verzorgt de dealer.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top