zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Van Eck nieuwe voorzitter De Hart&Vaatgroep
Van Eck nieuwe voorzitter De Hart&Vaatgroep

Van Eck nieuwe voorzitter De Hart&Vaatgroep

  • Nederland
  • De ledenraad van De Hart&Vaatgroep heeft Marijke van Eck als nieuwe voorzitter benoemd. Zij volgt Cees Ritzema op die met het verstrijken van zijn tweede termijn in december jl. afscheid nam.
  • Stichting hart en vaat
  • http://www.hartenvaatgroep.nl
  • info@hartenvaatgroep.nl
  • http://www.hartenvaatgroep.nl/over-ons/nieuws/pers/artikel/bekijk/van-eck-nieuwe-voorzitter-patientenvereniging-de-hartvaatgroep.html

Van Eck heeft ruime ervaring als bestuurder van vrijwilligersorganisaties en is goed ingevoerd in de sector zorg en welzijn. Zij is onder meer werkzaam geweest als directeur/bestuurder van de nationale Vereniging De Zonnebloem en bestuurslid van de VFI, de brancheorganisatie van goede doelen. Vanaf 2012 is Van Eck voorzitter van het hoofdbestuur van vereniging Humanitas. Deze functie zal zij continueren naast het voorzitterschap van De Hart&Vaatgroep.

Zij vindt het werk van patiëntenorganisaties van wezenlijk belang voor de verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten en hun omgeving. In het huidige zorgstelsel ziet zij de rol van patiëntenorganisaties steeds belangrijker worden. Van Eck vindt het dan ook een eer om als voorzitter van de patiëntenvereniging De Hart&Vaatgroep, in samenwerking met de Hartstichting, een bijdrage te leveren aan de preventie van hart- en vaatziekten en de verbetering van de behandeling en zorg aan patiënten.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top