donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Van Gogh Museum introduceert Van Gogh EarChair
Van Gogh Museum introduceert Van Gogh EarChair

Van Gogh Museum introduceert Van Gogh EarChair

  • Nederland
  • Het Van Gogh Museum introduceert de Van Gogh EarChair via de online shop van het museum. In samenwerking met PROOFF is er een speciale lijn van de bekende EarChairs uitgebracht, ontworpen door Jurgen Bey, waarbij de topstukken van Vincent van Gogh centraal staan. Voor het design van de binnenkant van de stoel kan gekozen worden tussen Van Gogh’s bekende werken Zonnebloemen, Korenveld met kraaien, Amandelbloesem en De oogst.
  • PROOFF Van Gogh EarChair Sunflowers
  • Van Gogh Museum
  • http://www.vangoghmuseum.nl
  • info@vangoghmuseum.nl
  • http://www.vangoghmuseum.nl/vgm/index.jsp?page=333940&lang=nl

‘Het Van Gogh Museum haalt bijna 75% van zijn inkomsten uit de verkoop van toegangskaarten en merchandise. Om deze positie te kunnen behouden verbinden wij ons graag met A-merken voor de ontwikkeling van exclusieve producten. De samenwerking met PROOFF is hiervan een perfect voorbeeld. De stoelen worden al enige tijd in de boekwinkel van het museum getoond en we merken dat de vraag groot is. Op basis van deze positieve berichten zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden om een exclusieve lijn te ontwikkelen met PROOFF’, aldus Axel Rüger, directeur Van Gogh Museum.

De EarChair is in 2002 ontworpen door de Nederlands ontwerper Jurgen Bey, met het idee een stoel te creëren welke een ruimte binnen een ruimte kan vormen. Door de vorm van de stoel wordt het omgevingsgeluid gedempt en ontstaat een perfecte omgeving om te werken of te lezen. Wanneer de stoelen tegenover elkaar worden geplaatst ontstaat er bijna een kamer in een kamer, wat goed te zien is in de boekwinkel van het museum.

Via de online shop van het museum kan er een offerte worden aangevraagd voor de Van Gogh EarChair. Naast de vier verschillende designs voor de binnenzijde is er ook keuze in de stof en de kleur van de bekleding voor de buitenzijde. Startprijs: € 4.950.

De Van Gogh EarChair is te bestellen via de online museumshop: www.vangoghmuseumshop.com.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top