dinsdag, oktober 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Van Gogh Museum: Verruimde openingstijden in zomermaanden juli en augustus
Van Gogh Museum: Verruimde openingstijden in zomermaanden juli en augustus

Van Gogh Museum: Verruimde openingstijden in zomermaanden juli en augustus

  • Nederland
  • Van Gogh Museum in zomer op zaterdag open tot 21 uur Het Van Gogh Museum is in de zomermaanden juli en augustus elke zaterdag open tot 21 uur. Het museum geeft met deze verruimde openingstijden zoveel mogelijk bezoekers de kans om de geliefde collectie van het museum, waaronder de vele topstukken van Vincent van Gogh, te bezoeken.
  • Van Gogh Museum
  • http://www.vangoghmuseum.nl
  • info@vangoghmuseum.nl
  • http://www.vangoghmuseum.nl/vgm/index.jsp?page=352724&lang=nl

Jaarlijks trekt het museum ruim 1,5 miljoen bezoekers, dat is gemiddeld 4.000 bezoekers per dag. In het hoogseizoen is daarom besloten de openingstijden op zaterdag te verlengen tot 21.00 uur, om zo de bezoekersaantallen nog beter te spreiden. Daardoor is het op de lange zomeravonden in juli en augustus mogelijk om op zaterdagavond, bijvoorbeeld na een diner, nog een bezoek te brengen aan het drukbezochte museum.

E-tickets voor snelle toegang

Het Van Gogh Museum is in de zomer van maandag tot en met donderdag van 9 uur tot 18 uur open, elke Vrijdagavond tot 22 uur open en in juli en augustus dus ook op zaterdag open tot 21 uur.

Met een e-ticket hebben bezoekers gegarandeerd makkelijk toegang tot het museum, want online kan een ticket ook voor een bepaalde dag en tijdstip gekocht worden, zie www.vangoghmuseum.nl/tickets.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top