zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Van Hool bouwt vanaf 2015 in Macedonië nieuw type standaard-coach voor Europa en nieuwe markten
Van Hool bouwt vanaf 2015 in Macedonië nieuw type standaard-coach voor Europa en nieuwe markten

Van Hool bouwt vanaf 2015 in Macedonië nieuw type standaard-coach voor Europa en nieuwe markten

  • Europa
  • Tijdens de officiële inhuldiging van de nieuwe Van Hool-fabriek in Skopje, Macedonië, kondigde Filip Van Hool, CEO bij Van Hool, aan dat de productie van een nieuw type voertuig in het vierde kwartaal van dit jaar in de nieuwe vestiging in Skopje opgestart wordt. Het nieuwe model, een standaard-coach dat de typenaam “EX” (fonetisch: e-iks) meekreeg, zal vanaf 2015 gecommercialiseerd worden in Europa en andere nieuwe markten.
  • Van Hool
  • http://www.vanhool.be
  • info@vanhool.be
  • http://www.vanhool.be/NED/actua/nieuwvoertuig.html
  • Van Hool ambieert versteviging van haar positie in Europa en doet nieuwe markten aan
  • Nieuw type standaard-coach wordt eind september 2014 op IAA in Hannover, Duitsland gepresenteerd

“Van Hool wil een rol van betekenis blijven spelen op de internationale markt van bussen en coaches,” zegt Filip Van Hool, CEO bij Van Hool. “Voor het eerst, sedert het begin van de wereldwijde financieel-economische crisis, denken we weer in termen van groei. We hebben traditiegetrouw een goede voeling met wat er leeft bij onze klanten en wat er op de markt evolueert. Dat heeft er ons toe aangezet om een nieuw type coach te bouwen. Met dit nieuwe type voertuig kunnen we zelfs nieuwe markten aanboren die tot voor kort voor ons quasi onbereikbaar waren. Het wordt een eerder standaard-type coach, gekenmerkt door de hoge kwaliteitsnormen eigen aan het bedrijf.

De medewerkers in de nieuwe fabriek in Skopje hebben de afgelopen maanden duidelijk getoond dat ze zich de hoge kwaliteitsnormen van Van Hool snel eigen kunnen maken. Het voertuig situeert zich in het lagere segment van de internationale bus- en coachmarkt en om concurrentieel te zijn, moet het kosten-efficiënt gebouwd worden. Voor het meer gespecialiseerde werk met grote toegevoegde waarde blijft de fabriek in Koningshooikt uiteraard de uitgesproken vestiging. Ik nodig iedereen uit om het nieuwe voertuig te komen bewonderen op de belangrijke internationale beurs IAA in Hannover, Duitsland die plaats vindt van 25/9/2014 tot en met 2/10/2014.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top