donderdag, mei 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Energie & Milieu / Van jungle naar droomtuin
Van jungle naar droomtuin

Van jungle naar droomtuin

  • Nederland
  • Het geeft toch een geweldig gevoel als je helemaal zelf een invulling kunt geven aan je eigen tuin? Of je nu over een groot of klein stuk grond aan huis beschikt om zelf je groenten te verbouwen, niets is zo mooi als je letterlijk de vruchten van je eigen tuin plukken!
  • Haxo
  • www.haxo.nl
  • jwharmsen@050media.nl

Maar ook als je een mooie plek wenst om ‘s zomers door te brengen en te genieten van wat de natuur te bieden heeft, wil je natuurlijk een droomtuin aanleggen. Het heeft letterlijk en figuurlijk wat voeten in de aarde tot het zover is maar dan heb je ook wat. Hoewel, dat is afhankelijk van de toestand van je hofje voordat je begint met je klus. Heb je slechts enkele aanpassingen nodig voordat je van je droomtuin kunt genieten of heeft jouw stekje echt een complete metamorfose nodig?

Hoe het ook zij, met de juiste planten, accessoires en ornamenten maak je van jouw jungle een klein paradijs waar je niet meer uit weg bent te slaan!

Van droomtuin naar paradijs
Vele handen maken licht werk. Maar dan moet je ze wel uit de mouwen steken! Je tuin zal moeten worden gemaaid, omgeploegd, bezaaid, beplant, afgerasterd, bewaterd en wellicht moeten worden beschermd tegen insecten. Gelukkig kun je daarbij vertrouwen op Haxo, het online manusje-van-alles wanneer het om klussen gaat! Van heggenscharen tot grasmaaiers en van kweekkassen tot tuinslangen vind je volop in hun ruime assortiment. Alles om je tuin mee te bewerken, in te richten en helemaal af te maken is verzameld in één professionele webwinkel!

Je kunt bij Haxo uit de ruime voorraad bestellen, zodat je gereedschappen, accessoires en andere benodigdheden snel geleverd worden. Zo kun je direct aan de slag met het transformeren van je nieuwe favoriete stek!

Het paradijs en daar voorbij
Je tuin of vijver is pas helemaal af als je alle versieringen bij elkaar hebt. Waarmee geef jij je nieuwe hof het beste vorm?

Haxo biedt je een ruime keuze aan verschillende waterornamenten. Dit zijn kleine en grote versieringen die tevens dienst doen als fontein(tje). In het uitgebreide Haxo aanbod tref je onder andere variaties van kunststof, steen en hout. Bovendien bestel je hier eenvoudig en voordelig praktische verlichting om je stek helemaal af te maken! De ornamenten zijn allen voorzien van een vijverpomp die het water laat circuleren. Zo wordt alles meegeleverd om van je vijver en/of tuin een prachtig waterspektakel te maken!

Kies je nieuwe waterornament om de laatste punten op de i van jouw paradijs te zetten.

 

Over Jwhar1990

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top