woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Van Lanschot: Focus op de ondernemer
Van Lanschot: Focus op de ondernemer

Van Lanschot: Focus op de ondernemer

  • Nederland
  • Ondernemers zijn weer positiever gestemd over de kansen die er voor hen zijn. Het economisch herstel, dat in steeds meer sectoren zichtbaar wordt, vertaalt zich in nieuwe mogelijkheden voor ondernemingen en ondernemers. Maar waar doet de ondernemer het allemaal voor?
  • Van Lanschot Bankiers
  • https://www.vanlanschot.nl
  • vanlanschot@vanlanschot.com
  • https://corporate.vanlanschot.nl/nl/nieuws/persberichten/20150414-ondernemers

Van Lanschot lanceert deze week een nieuwe campagne gericht op ondernemers, met als centrale vraag: Genoeg waarvoor? Van Lanschot daagt ondernemers uit om stil te staan bij de vraag waar ze het allemaal (ook) voor doen: wat is hun ambitie? Welke zakelijke doelen willen ze bereiken, en hoe verhoudt zich dat tot hun privé-doelen? Wat is de horizon van hun zakelijke en privé-vermogen?

Mark Buitenhuis, lid van de directie van Van Lanschot Private Banking: “Als wealth manager zijn wij gericht op de opbouw en het behoud van vermogen. Daarom zijn wij bij uitstek geschikt voor de rol van sparringpartner in elke fase van het ondernemerschap. Zakelijke keuzes hebben ook impact op de privésituatie, en andersom. Wij kunnen de ondernemer toegevoegde waarde leveren door te helpen doelen echt scherp te stellen en van daaruit de juiste oplossing te vinden. We geven daarbij inzicht in het benodigde vermogen per doelstelling op de lange termijn, en hoe dit gerealiseerd kan worden.”

Van Lanschot ziet vier fases in het leven van de ondernemer, en past haar dienstverlening aan de onderneming en de ondernemer daarop aan. Die fases zijn: het opstarten van het bedrijf, groei, uitbouw, consolidatie en overdracht. Elke fase kent zijn eigen dynamiek en stelt eigen eisen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top