donderdag, februari 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Van Lanschot plaatst met succes haar eerste Conditional Pass-Through Covered Bond van € 500 miljoen
Van Lanschot plaatst met succes haar eerste Conditional Pass-Through Covered Bond van € 500 miljoen

Van Lanschot plaatst met succes haar eerste Conditional Pass-Through Covered Bond van € 500 miljoen

  • Nederland
  • Van Lanschot heeft in de afgelopen week met succes een 7-jaars Conditional Pass-Through Covered Bond van € 500 miljoen met een coupon van 0,275% geplaatst. Met een orderboek van meer dan € 1,4 miljard zijn de obligaties verkocht aan een brede groep Europese institutionele beleggers. Daarnaast heeft ook een aantal beleggers buiten Europa deelgenomen.
  • Van Lanschot Bankiers
  • https://www.vanlanschot.nl
  • vanlanschot@vanlanschot.com
  • https://corporate.vanlanschot.nl/nl/nieuws/persberichten/20150428-covered-bond

Naar verwachting krijgen de covered bonds een AAA-rating van de rating agencies S&P en Fitch. Het Van Lanschot Conditional Pass-Through Covered Bond Programme is gebaseerd op de Nederlandse covered-bond-wetgeving en wordt gedekt door een portefeuille van Nederlandse woninghypotheken. Het programma is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en voldoet aan de UCITS- en CRD-vereisten.

Als onderdeel van haar algemene fundingactiviteiten heeft Van Lanschot met deze transactie nieuwe kapitaalmarktfinanciering met een langere looptijd aangetrokken. De transactie leidt tot een verdere versterking en diversificatie van haar fundingprofiel.

Van Lanschot had BNP Paribas, Credit Suisse, LBBW, Natixis en Rabobank gemandateerd voor het begeleiden van de transactie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top