zaterdag, oktober 23, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / België / Van Winterswijk nieuwe secretaris HCC!genealogie
Van Winterswijk nieuwe secretaris HCC!genealogie

Van Winterswijk nieuwe secretaris HCC!genealogie

  • Nederland
  • mr. Willem van Winterswijk nieuwe secretaris HCC!genealogie
  • WvW2018-kl
  • HCC!genealogie
  • HCC!genealogie
  • publicrelations@genealogie.hcc.nl

Mr. Willem van Winterswijk (73) uit Leiderdorp is door de Algemene Vergadering van de interessegroep Genealogie van de HCC, de grootste computervereniging van de Benelux, benoemd tot secretaris.

Van Winterswijk was eerder secretaris van de vroegere afdeling Computergenealogie van de Nederlandse Genealogische Vereniging en daarna algemeen secretaris van de Genealogische Computer Vereniging (GCV). Met de fusie van de GCV en HCC!genea-logie nam hij al zitting in het HCC-bestuur. Hij volgt Leonard van Kessel op die na twee termijnen om privéredenen tussentijds aftrad.

Interessegroep Genealogie
De Interessegroep Genealogie van HCC is sinds 1986 een levendige groep die advi-seert over bijvoorbeeld genealogische softwarepakketten en de mogelijkheden van internet op dit gebied. De groep biedt een omvangrijk netwerk om kennis en ervaringen uit te wisselen en geeft presentaties en cursussen door heel het land. Nu is het een grote groep mensen die elkaar steunen en stimuleren in hun onderzoek.
Daarnaast exploiteert zij de website genealogie.hcc.nl/

Over PPR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top