maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Internationale / Van Zyl en Visscher geven concert op 30 november a.s. vanwege 10-jarig bestaan Christ’s Hope
Van Zyl en Visscher geven concert op 30 november a.s. vanwege 10-jarig bestaan Christ’s Hope

Van Zyl en Visscher geven concert op 30 november a.s. vanwege 10-jarig bestaan Christ’s Hope

  • Internationale
  • Gert Visscher, al jaren een begrip in ‘gospel Nederland’ en woonachtig te Zwolle geeft samen met André van Zyl een concert in de aula van Talentstad aan de Rieteweg 12 te Zwolle. Dat gebouw is tegenwoordig van de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ) die hun deuren op 30 november openzetten om muziekliefhebbers, de achterban van Christ’s Hope en andere belangstellenden te ontvangen voor een spetterend concert vanwege het 10-jarig bestaan van Christ’s Hope die zorg draagt voor weduwen en wezen in Afrika die lijden door hiv/aids.
  • Christ's Hope
  • www.christshope.nl
  • info@christshope.nl
  • Christ’s Hope wil zorgdragen voor weduwen en wezen die lijden door hiv/aids Zwolle – Gert Visscher, al jaren een begrip in ‘gospel Nederland’ en woonachtig te Zwolle geeft samen met André van Zyl een concert in de aula van Talentstad aan de Rieteweg 12 te Zwolle. Dat gebouw is tegenwoordig van de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ) die hun deuren op 30 november openzetten om muziekliefhebbers, de achterban van Christ’s Hope en andere belangstellenden te ontvangen voor een spetterend concert vanwege het 10-jarig bestaan van Christ’s Hope.

Visscher: “In onze wereld is het belangrijk óm te blijven zien juist naar die medemens die zelf niet in staat is om hun leven tot bloei te laten komen. Zij die leven in de greep van hiv/aids zijn dan ook nog eens vaak slachtoffer van afwijzing en buitensluiting. Er wordt vaak niet meer naar hen omgekeken.”

En ondanks het vele werk wat gedaan wordt blijft er steeds een groot gapend gat te zien, blijft de afstand gigantisch, blijft de nood enorm. Maar wij kunnen er wel degelijk wat aan doen, absoluut een verschil maken. We kunnen deze mensen één voor één opzoeken, liefhebben en helpen.

Volhouden het goede te doen                                                                                                   

Afgelopen mei was Visscher in Oeganda. Daar heeft hij opnieuw gezien wat het voor de mensen betekent wanneer wij de afstand naar hen overbruggen en onze hand uitstrekken om hen lief te hebben, te bemoedigen en de helpende hand uit te strekken. “En de afstand is te overbruggen, de verschillen zijn te verkleinen, de wereld is te veranderen!! Als wij vanuit onze mogelijkheden maar willen gaan delen!! Doe jij mee? Ik ga ervoor!

Bewogenheid                                                                                                                     

Visscher: “Vanuit mijn geloof proef ik enerzijds een grote bewogenheid voor hen die in deze wereld zoveel te lijden hebben door armoede en ziekte. Anderzijds een soort van boosheid om het feit dat we in deze wereld niet bereid zijn eerlijk te delen. Mijn verlangen is: dat kinderen hun leven tot volle bloei mogen zien komen, en mijn gebed is dat we bereid zijn dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Ik werk gepassioneerd aan het maken van dat verschil in de wereld, daar wil ik mij voor inzetten.”

Doel                                                                                                                                         

Christ´s Hope gebruikt de gelden ter ondersteuning weduwen en wezen die lijden door hiv/aids in Afrika. De organisatie werkt volgens de holistische gedachte. Dat wil zeggen dat zij de kinderen op alle gebieden van hun leven ondersteunt: gezonde voeding, medicijnen en een veilige omgeving in de vorm van de lokale kerk. Daarnaast stimuleert zij de intellectuele- en emotionele ontwikkeling en geestelijke vorming. Christ´s Hope werkt op dit moment in vijf verschillende landen in Afrika: Tanzania, Kenia, Democratische Republiek Congo, Namibië, Zuid Afrika.

Kom en geniet                                                                                                                                        

Dit concert zal plaatsvinden op 30 november 2013 in de voormalige school Talentstad aan de Rieteweg 12 te Zwolle. Ik zal daar samen met André van Zyl een spetterend concert verzorgen. De opbrengst (kaartje kost €12,50 voor volwassenen en € 9,50 voor kids tot en met 15 jaar) van het concert komt ten goede van het werk van Christ’s Hope! 

Over sponsorcoordinator

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top