zondag, augustus 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Vanaf 1 maart weer inschrijven voor Vakantieproject JVA Den Haag
Vanaf 1 maart weer inschrijven voor Vakantieproject JVA Den Haag

Vanaf 1 maart weer inschrijven voor Vakantieproject JVA Den Haag

  • Nederland
  • Dit jaar begint is het al vanaf 1 maart mogelijk om in te schrijven voor het vakantieproject van de Stichting JVA.
  • JVA-logo
  • Stichting Jeugd Vakantie Aktiviteiten Den Haag
  • http://www.jvadenhaag.nl
  • peter.madjid@casema.nl
  • JVA kinderen

Voor de 42ste keer organiseert Stichting JVA in de eerste drie weken van de zomervakantie een vakantieproject voor de Haagse Schooljeugd van 4 t/m 13 jaar. Alle kinderen van die leeftijd, die in Den Haag wonen of naar school gaan kunnen zich inschrijven. Voor de houders van een Ooievaarspas geldt bovendien een gereduceerd tarief dat mogelijk wordt gemaakt dank zij subsidie van het project door de gemeente Den Haag en de bijdragen van sponsors en donateurs.

Tijdens het project worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd op het terrein van Duinrell en mogen de kinderen ook op gezette tijden gebruik maken van de attracties. Hoogtepunt is dat de kinderen 1 maal per week mogen zwemmen in het dit jaar vernieuwde Tikibad. Voor de oudste deelnemers is er ook een spannende speurtocht tijdens de tienernacht.

De kinderen worden ‘s morgens met een bus opgehaald vanaf diverse opstapplaatsen in de stad en worden aan het einde van de middag weer teruggebracht.

Omdat veel ouders al vroeg hun vakantieplannen maken heeft Stichting JVA besloten de mogelijkheid tot inschrijven met 1 maand te vervroegen en mogelijk te maken vanaf 1 maart om 00.00 uur.

Over Peter Madjid

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top