dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vanaf nu ook zondaglevering op deBijenkorf.nl
Vanaf nu ook zondaglevering op deBijenkorf.nl

Vanaf nu ook zondaglevering op deBijenkorf.nl

  • Nederland
  • Webshop deBijenkorf.nl start met zondaglevering aan huis De webshop van de Bijenkorf, deBijenkorf.nl, breidt haar servicemogelijkheden uit. Vanaf 22 maart is het mogelijk om je bestelde artikelen op zondag aan huis te laten leveren. De Bijenkorf is de eerste moderetailer die deze dienst in samenwerking met PostNL aanbiedt. Het is sinds januari 2015 al mogelijk om voor levering op dinsdag- of donderdagavond te kiezen.
  • Bijenkorf
  • http://www.debijenkorf.nl
  • PR@debijenkorf.nl
  • http://www.debijenkorf.nl/webshop-debijenkorf-start-met-zondaglevering-aan-huis

Gratis bezorging met ShippingPlus-abonnement

Sinds september 2014 kunnen klanten van de Bijenkorf zich voor 9,95 euro aanmelden voor een ShippingPlus-abonnement waarbij men een jaar lang onbeperkt kan profiteren van gratis verzending. Met een ShippingPlus-abonnement zijn de avond- en zondagleveringen gratis. Zonder abonnement zijn de extra kosten 0,99 euro op dinsdag- of donderdagavond en 5,00 euro op zondag.

Bezorgtijden op zondag

Indien de order op zaterdag voor 21.00 uur geplaatst is, kan worden gekozen voor bezorging op zondag. De bezorgtijden op zondag zijn tussen 12.00 en 20.00 uur. Vanaf woensdag 18 maart kan deze optie op deBijenkorf.nl worden aangevinkt bij het afronden van de bestelling.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top