zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Varen over de Amsterdamse grachten, inclusief catering!
Varen over de Amsterdamse grachten, inclusief catering!

Varen over de Amsterdamse grachten, inclusief catering!

  • Nederland
  • Stapt u binnenkort aan boord van één van onze comfortabele boten om het mooie Amsterdam vanaf het water te aanschouwen? Goede keuze! Vanaf het water is deze bruisende stad immers een prachtig plaatje, iets wat u simpelweg ooit eens gezien móet hebben. Maak het uitje helemaal compleet en kies voor een lekker hapje en drankje uit het Foodbook!
  • croissants groot
  • NAUPAR boothuren.amsterdam
  • www.boothuren.amsterdam/
  • webteam@naupar.com

Foodbook NAUPAR boothuren.amsterdam
Het Foodbook van NAUPAR boothuren.amsterdam is zeer divers. Van een lekker ontbijtje tot een heuse barbecue; alles kan! Op die manier is er voor iedere vaartocht, op ieder moment van de dag, wel een geschikte aanvulling voor uw tocht beschikbaar. Ook buffetten, brunches en diverse soorten sushi behoren tot de mogelijkheden! Het Foodbook kunt u online vinden.

De prijzen
Met zo’n uiteenlopende ‘menukaart’, verschillen ook de daarbij behorende prijzen. Eén ding hebben deze prijzen wel met elkaar gemeen: ze zijn aantrekkelijk! Zo heeft u bijvoorbeeld al voor € 15 een luxe lunch aan boord en een lekker borrelplateau kost slechts € 17,50. Bij dit laatste kunt u kiezen uit fromagerie, charcuterie en Hollandse vis. Voor ieder wat wils!

Wilt u uw vaartocht ook aanvullen met een lekkere hap? De medewerkers van NAUPAR boothuren.amsterdam adviseren u graag over de mogelijkheden. Of bekijk het Foodbook direct online!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top