zaterdag, februari 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Veelzijdig vakman start eigen klusbedrijf in Klazienaveen
Veelzijdig vakman start eigen klusbedrijf in Klazienaveen

Veelzijdig vakman start eigen klusbedrijf in Klazienaveen

  • Nederland
  • ‘Verbouwen is wat mij betreft de leukste baan ter wereld. Door het leveren van maat werk kom ik ook genoeg uitdagingen tegen in mijn werk. en daarnaast is het onbetaalbaar als een klant trots de nieuwe badkamer of keuken showt aan bekenden.’, aldus Wim Fuhler. Deze vrolijke vakman is de afgelopen tijd druk geweest met de voorbereidingen voor de start van zijn eigen klusbedrijf. Op 1 juli is het dan zover, dan is hij voor Klazienaveen, Emmen en wijde omgeving beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en rond het huis.
  • De Klussenier Wim Fuhler
  • www.klussenier.nl
  • petravannorden@hetklushuis.nl

Vanwaar de stap om een eigen klusbedrijf te starten?

Ik wilde meer vrijheid in mijn werk. Zelf verantwoordelijk zijn voor de klussen die ik aanneem en voor de kwaliteit van het geleverde werk. Door mijn werkervaring kan ik nagenoeg iedere verbouwing zelf uitvoeren. Hierdoor kan ik ook vol zekerheid garant staan voor de kwaliteit. Je krijgt ook veel meer waardering van de klant voor het werk wat jij aflevert.

Waarom heeft u voor De Klussenier gekozen?

Het merk De Klussenier staat voor kwaliteit en dat past precies bij mij. Nog een voordeel is de ondersteuning in de marketing, bedrijfsvoering en de mogelijkheid om vaktrainingen te volgen bij bekende leveranciers. En ik heb in één klap een netwerk van ongeveer 200 collega Klusseniers die ik kan inschakelen bij grotere opdrachten. Kortom, het aansluiten bij De Klussenier zorgt ervoor dat ik mijn eigen klusbedrijf run met een organisatie achter me.

Wat is uw specialiteit?

Klanten kunnen eigenlijk voor allerlei werkzaamheden bij mij terecht: het zetten van een dakraam of dakkapel, alle timmerwerkzaamheden, het plaatsen van een badkamer of keuken, deuren en ramen afhangen en voor onderhoud en renovatie aan de woning. Voor alle grote maar ook kleine klussen. Het voordeel van die veelzijdigheid is dat klanten maar één man over de vloer krijgen die alles verzorgt en ook het aanspreekpunt is.

Wat vindt u het leukste aan uw werk?

Het werken met mijn handen, het contact met de klanten en het uitvoeren van verbouwingen op maat. Wat is er nou mooier dat een klant die helemaal tevreden is met het werk wat ik met mijn eigen handen heb afgeleverd. Dat geeft mij zoveel voldoening. Maar ook het adviseren van de klant vind ik leuk. Zelfs wanneer een verbouwing voor een klant onmogelijk lijkt, probeer ik altijd een passende oplossing te bedenken.

Wilt u verder nog iets kwijt aan de mensen?

Vanaf 1 juli kunnen klanten in de omgeving van Klazienaveen bij mij terecht voor vakwerk. Neem gerust vrijblijvend contact op, ik kom graag langs om uw situatie te bekijken. Net als mijn collega Klusseniers geef ik vooraf een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en klanten ontvangen 12 maanden garantie opgeleverde werkzaamheden. Bel gerust op 06 – 21555933 of 085 – 0020088. Ik ben ook bereikbaar via wimfuhler@klussenier.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op www.klussenier.nl.

De Klussenier Wim Fuhler

Over Het KlusHuis

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top