dinsdag, september 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Veenman Innoprint nu ook bij Nest, Inkstation en The Read Shop Express
Veenman Innoprint nu ook bij Nest, Inkstation en The Read Shop Express

Veenman Innoprint nu ook bij Nest, Inkstation en The Read Shop Express

  • Nederland
  • Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, heeft drie nieuwe partners voor Innoprint: Nest, Inkstation en The Read Shop Express. Daarnaast gaat Bruna, de Innoprint-partner van het eerste uur, na een testperiode nu het aantal vestigingen uitbreiden dat Innoprint aanbiedt. Innoprint is een innovatieve en veilige ‘printing-as-a-service’ cloudoplossing die het voor consumenten en bedrijven mogelijk maakt om ongeacht locatie en vanaf elk device te printen. De nieuwe partners bieden deze service vanaf nu ook aan in een aantal van hun vestigingen.
  • http://www.persberichten.com/
  • hanneke.mulder@veenman.nl

Joost Wijma, bij Veenman verantwoordelijk voor Innoprint: “Printing-as-a-service staat of valt uiteraard met de beschikbaarheid van aangesloten punten om te kunnen printen. Daarom blijven we ook na de komst van Nest, The Read Shop Express en Inkstation gesprekken voeren met potentiële partners. We krijgen positieve reacties en ik verwacht dat we onze doelstelling, een netwerk van zo’n 5000 Innoprint-locaties, zeker zullen halen. Daar draagt ook Bruna aan bij door Innoprint aan te bieden op meer en op geografisch beter verspreide locaties.”

Nest, werkplekken voor groeiers, biedt in een aantal vestigingen in en rond Amsterdam werkplekken met bijbehorende diensten aan voor zzp’ers, start-ups en groeiende bedrijven. Alles bij Nest staat in het teken van de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding. Hein Langendijk, medeoprichter van Nest: “Na een vergelijking van meerdere leveranciers en aanbieders van printers, hebben we voor Innoprint gekozen. Innoprint bleek niet alleen het meest innovatief, maar ook de handling eromheen is minimaal, de service is goed en, erg belangrijk, de kosten zijn overzichtelijk. We hebben Innoprint in onze vestigingen dan ook opengesteld voor mensen die geen klant zijn van ons.”

Inkstation Midden-Nederland (de regio rond Amersfoort) levert kantoorartikelen en inkt voor printers. Cor Wander, eigenaar van Inkstation Midden Nederland:“Ik doe naast kantoorartikelen alles op het gebied van printers, papier en cartridges. Voor wie geen printer heeft is dat natuurlijk niet interessant. Maar iedereen heeft wel eens een print nodig en is lang niet altijd bereid daarvoor een printer aan te schaffen. Dankzij Innoprint krijg ik deze mensen nu toch in mijn winkel. Bovendien heb ik er helemaal geen omkijken naar, want Veenman verzorgt alles rond Innoprint. Dat geeft mij als detaillist rust.”

The Read Shop Express is een keten van laagdrempelige inloopwinkels met een uitgebalanceerd en ruim assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, dagbladen, kantoorartikelen en een groeiend assortiment gifts. Remco Reebeen van The Read Shop Express in Zelhem: “In plaats van een kopieerapparaat in de winkel wilde ik een meer op de toekomst gerichter apparaat dat beter aansluit bij de verschillende digitale mogelijkheden van nu. Daarnaast is het een uitdaging om meer jongeren en bedrijven te verbinden aan onze winkel. Ik kwam op het spoor van Innoprint, een innovatief concept met een toekomstvisie. Het is meer dan alleen printen en de investering is laag. In eerste instantie gaat het niet zozeer om de vergoeding(en) voor het gebruik, maar om het leggen van (nieuwe) verbindingen met mijn relaties.”

Over Veenman
Veenman is een onafhankelijke partner die organisaties helpt grip te krijgen op hun informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen – van printing en document management software tot videoconferencing en interne zoekmachines – zorgt Veenman ervoor dat medewerkers informatie in de hand krijgen voor het nemen van beslissingen. Naast het hoofdkantoor in Rotterdam, heeft Veenman vestigingen in Amsterdam, Best en Zwolle. De onderneming maakt deel uit van Xerox Corporation.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top